Foto: Kadrs no video

"Trump Tower" ēkā jeb Trampa tornī Ņujorkā, kur bieži uzturas ASV prezidents Donalds Tramps un viņa ģimenes locekļi, pirmdienas agrā rītā izcēlies ugunsgrēks, ziņo "Fox News". Savukārt Manhetenu piepildījuši biezi dūmu mutuļi.

Fire crews are responding to a fire at Trump Tower. There have been no injuries or evacuations, and the President is not currently at Trump Tower. pic.twitter.com/xcsHVX5bhP— TODAY (@TODAYshow) January 8, 2018

Uguns izcēlusies uz ēkas jumta ap plkst. 7 no rīta pēc vietējā laika, ziņo medijs. Tūlītēji ieradušies arī ugunsdzēsēji, kuri uzņemtajos video redzami staigājam pa jumtu. Visticamāk, ugunsgrēku izraisījis īssavienojums ēkas kondicionēšanas sistēmā, norādījuši glābēji.

#BREAKING A fire has broken out in the NYC Trump Tower. pic.twitter.com/IjBUmWPDN6— Ozzie Espinosa (@OzzieEOfficial_) January 8, 2018

Neviens cilvēks no ēkas nav evakuēts, bet tiek ziņots par trīs cietušajiem, no kuriem viens ir ugunsdzēsējs. Savukārt Baltais nams paziņojis, ka prezidents un ēkas īpašnieks Tramps pirmdien Trampa tornī neatrodas.

Pirms ievākšanās Baltajā namā pašreizējais ASV prezidents dzīvoja milzu dzīvoklī trīs ēkas augšējos stāvos. Debesskrāpī atrodas arī viņa dēlu Ērika un Donalda Juniora, kā arī meitas Ivankas biroji. Neviens no Trampa ģimenes incidentu nav komentējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!