Foto: Shutterstock
Vācijā, Bavārijā 13 gadus veca meitene, apmeklējot atrakciju parka "šausmu istabu", nejauši atradusi tur sava pirms 20 gadiem mirušā vectēva kapakmeni.

Gaizelvindas atrakciju parks, kas atrodas Bavārijas ziemeļos, šogad atklāja jaunu šausmu istabu, kur apmeklētājus biedē mākslīgi skeleti, asiņaini līķi un dažādas atdalītas ķermeņa daļas. Starp istabas dekorācijām ir arī kapakmeņi, kas atšķirībā no citiem atribūtiem, ir īsti. Tieši kapakmeņi izraisījuši šoku kādai 13 gadus vecai apmeklētājai, kura uz viena no tiem izlasījusi sava pirms 20 gadiem mirušā vectēva vārdu, ziņo vācu laikraksts "Welt".

Policija sākusi izmeklēšanu saistībā ar mirušas personas piemiņas zaimošanu un cenšas noskaidrot, vai arī citi šausmu istabā esošie kapakmeņi ir īsti. Kā noskaidrojies, mirušā vectēva atraitne pērn viņa kapakmeni nolēmusi nomainīt, un veco pārdevusi kādam akmeņkalim ar norunu, ka viņš izdzēsīs akmenī iekalto uzrakstu. Akmeņkalis tomēr nav to izdarījis, un pārdevis kapakmeni tālāk, līdz tas nokļuvis atrakciju parkā.

No mazmeitas uzzinot par notikušo, mirušā vectēva atraitne vērsusies policijā ar iesniegumu izvērtēt akmeņkaļa un atrakcija parka rīcību. "Es jūtos nodota. Mana vīra piemiņa ir tikusi aplieta ar dubļiem," pensionāri citē "Welt". Pēc skandāla atrakciju parks no visiem šausmu istabā izliktajiem kapakmeņiem uzrakstus ir noņēmis.

Akmeņkalis, kura vainas dēļ kapakmens nokļuva atrakciju parkā, atraitnei ir atvainojies un atdevis atpakaļ par akmens aizvešanu samaksātos 130 eiro. Savukārt Vircburgas tiesa vēl lems, kāds sods par nodarīto pienākas atrakciju parka vadībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!