Ķīnā nosities viens no populārākajiem pārgalvjiem, pazīstams jumtos kāpējs. Par pēdējo izrādījies izaicinājums, kurā viņš cerēja nopelnīt naudas balvu savas draudzenes bildināšanai, vēsta britu masu mediji.

26 gadus vecais Jonņins Vu nosities, kad viņš Čangša pilsētas centrā centies veikt triku uz 62 stāvus augstas celtnes jumta. Traģēdija notikusi pirms vairāk nekā mēneša, jo viņa pēdējā publikācija sociālajos tīklos bijusi 8. novembrī. Tagad viņa draudzene ierakstījusi vienā no Ķīnas sociālajiem tīkliem, ka Vu nosities pirms mēneša.

Bijušais filmu kaskadierim Ķīnas sociālajos tīklos bija vairāk nekā viens miljons sekotāju. Popularitāti viņš ieguva ar saviem pārgalvīgajiem trikiem, bez drošības stiprinājumiem uz debesskrāpju jumtiem un dažādām smailēm veicot pārgalvīgus trikus.

Tomēr novembra sākumā jauna izaicinājuma filmēšana beidzās traģiski. Viņš uz 62 stāvus augstā debesskrāpja jumta norāpās uz mājas sāniem, kur, turoties pie jumta malas, pievilkās. Vienā brīdī Vu nespēja uzvilkt savu ķermeni atpakaļ uz jumta, ar kājām vairs neguva pietiekami lielu atspērienu no sānu malām, zaudēja spēkus un vienā brīdī vienkārši nolēca.

Traģisko mirkli iemūžinājušas kameras, kurs Vu pats bija nolicis, lai fiksētu triku. Ķīnas varas iestādes pēc notikušā ierosinājušas lietu, tomēr pēc pārbaudēm notikušais klasificēts kā nelaimes gadījums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!