Foto: Kadrs no video

"Apple" mūzikas pakalpojumā "iTunes" Krievijā populārāko dziesmu pirmajā trijniekā piektdien iekļuvusi jauna prezidentu Vladimiru Putinu slavinoša dziesma.

Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja Jūlija Ribakova jeb "Lady Fortuna" savā skaņdarbā apdzied to, kā Putins ir atnācis pie varas un valsts atkal kļūst turīga un varena. "Ar stipru roku Putins valda krievu zemē, Putins! Tikai Vladimirs Putins spēs padarīt Krieviju varenu," skan dziesmas piedziedājumā.

"Lady Fortuna" janvārī "iTunes" publicējusi arī dziesmu par ASV prezidentu Donaldu Trampu, kā arī ir dziedājusi par Čečenijas līderi Ramaznu Kadirovu dziesmā "Ramzans priekšā" un par viņa vadīto republiku "Ziedi, Čečenija",

Ribakovas dziesma par Putinu Krievijā populārajā sociālajā tīklā "Vkontakte" skatīta vairāk nekā 5,5 miljonus reižu un lietotāji ar to dalījušies simtiem reižu.

Nav zināms, vai Ribakova dziesmu par Putinu un Kadirovu iedziedējusi prieka pēc, vai tas bijis pasūtījums. "Vkontakte" norādītā informācijas liecina, ka sieviete strādā žurnālā "LF City".

Bet "Instagram" tīklā viņa sevi sauc par reklāmas un sabiedrisko attiecību speciālisti.

Jāatgādina, ka Ribakovas skaņdarbs nebūt nav pirmā un vienīgā Putinam veltītā slavinošā dziesma. Zemāk daži populārākie piemēri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!