Policija aizturējusi 50 gadus veco par uzbrukumu aizdomās turēto Francu Vrusu, kurš Šveices pilsētā Šafhauzenē pie Vācijas robežas ar motorzāģi ievainojis piecus cilvēkus, ziņo BBC.

Vruss arestēts Šveices pilsētā Talvīlē, kas atrodas aptuveni 60 kilometru attālumā no Šafthauzenes – pilsētas, kur norisinājās uzbrukums.

Jau ziņots, ka pirmdienas priekšpusdienā ar motorzāģi bruņojies vīrietis uzbrucis kādas veselības apdrošināšanas kompānijas darbiniekiem viņu birojā. Divi cilvēki, kuri bijuši uzbrucēja galvenie mērķi, atrodoties smagā stāvoklī, bet vēl trīs cilvēki guvuši vieglākus ievainojumus.

Meklēšanā bija iesaistīti vairāk nekā 100 Šveices un Vācijas policisti.

Otrdienas pēcpusdienā pēc vairāk nekā 24 stundu meklēšanas Šveices policija atzina, ka nepastāv ne mazākā nojausma par vīrieša atrašanās vietu.

Vācijas policija meklēšanā iesaistīja helikopteru un suņus, lai pārmeklētu visas iespējamās aizdomās turamā pēdas mežos.

Policija vīrieti atrada Talvīlē. Apcietināšanas laikā sīkāka informācija nav sniegta, taču vietējie mediji ziņo, ka trešdien agri gaidāma policijas pārstāvju preses konference.

Iepriekš vēstīts, ka vīrietis jau 2014. un 2016. gadā aizturēts par ieroču nēsāšanas likumu pārkāpumiem. Tāpat viņš piesaistījis likumsargu uzmanību šī gada jūnijā, klīstot par Šafhauzenes mežiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!