Kāds strīds uz Kalifornijas lielceļa izraisījis ķēdes reakciju, kas noslēdzās ar smagu avāriju. Kā ziņo ASV mediji, avārijā cietis viens cilvēks, lai gan incidents varēja izvērsties daudz traģiskāk.

Kāds motociklists lielā ātrumā traucās pa šosejas kreiso malējo un signalizēja priekšā braucošajam sedana šoferim, lai palaiž viņu garām. Tā kā sedans brauca pa īpašo joslu, kas paredzēta mašīnām ar vadītāju un vismaz vienu pasažieri, kā arī palīdzības dienestu mašīnām, tad šoferis nedomāja palaist sev garām noteikumus neievērojošo motociklistu.

Kad motociklists tika tuvāk mašīnai, viņš ar kāju iespēra pa sedana aizmugurējo daļu. Sedana šoferis ar mašīnu nedaudz pagrūda motociklistu, bet tad nenovaldīja auto. Sedans ieskrēja apmalē, pēc kā sekoja ķēdes reakcija. Sedans šķērsoja visas joslas, un vienā no tām saskrējās ar pikapu, kas apmeta kūleni. Brīnumainā kārtā, avārijā citas mašīnas necieta, jo spēja izvairīties no sadursmes.

ASV policija apliecinājusi, ka incidentā smagāk cietis pikapa vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā. Sedanā braucošie cilvēki nopietnas traumas nav guvuši, bet motociklists notikuma vietu pametis. Motocikla vadītājs izsludināts meklēšana un viņam draud nopietns sods par negadījuma vietas atstāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!