Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"The Walt Disney Company” straumēšanas pakalpojums "Disney+" no otrdienas, 14. jūnija, ir pieejams Latvijā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Nodrošinot ekskluzīvu pieeju oriģinālsaturam, tūkstošiem "Disney", "Pixar", "Marvel", "Star Wars", "National Geographic" sēriju un vispārējai izklaidei no "Star", "Disney+" ir viena no centrālajām straumēšanas platformām daudziem pasaulē iemīļotiem stāstiem.

Kā ziņots iepriekš, abonentiem būs iespēja skatīties izpildproducenta un rakstnieka Džona Favro darbus "The Book of Boba Fett" un "The Mandalorian", kas saņēmuši kritiķu atzinību. Tāpat būs pieejams "Marvel Studios" seriāls "Moon Knight" ar Oskaru Īzaku Stīvena Grānta lomā – klusu dāvanu veikala darbinieku, kuru nomoka apziņas zudumi un atmiņas par citu dzīvi. Supervaroņu faniem būs pieejamas vairāk nekā 60 "Marvel Studios" filmas, tai skaitā Amerikas Kinoakadēmijas balvai "Oskars" nominētā "Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings" ar Simu Liu un Akvafinu. Bez šaubām, varēs skatīties arī visas "Zvaigžņu karu" filmas.

Platformā pieejamas arī vairāk nekā 500 "Disney" un "Pixar" filmas – visa "Toy Story" franšīze. Savukārt no "Walt Disney Animation Studios" skatītāji varēs vērot Amerikas Kinoakadēmijas balvu ieguvušo "Encanto", kas stāsta par kādu neparastu ģimeni, un fanu iemīļoto "Frozen", "Frozen II".

Pieejama arī "Oskara" balvai nominētā spraiga sižeta komēdija "Free Guy" ar Raienu Reinoldsu, "The Simpsons" un "Grey's Anatomy". Savukārt no "National Geographic" pārraidēm varēs sekot līdzi izklaidējošā un rotaļīgā raidījuma "The World According To Jeff Goldblum" pirmajai sezonai, kur katrā no 12 sērijām Džefs atklās kādu pavedienu saistībā ar pazīstamu objektu, lai izzinātu pārsteidzošus un aizraujošus savienojumus starp pasauli, zinātni un vēsturi.

Abonentiem būs arī iespēja baudīt vispārīgi izklaidējošu saturu – komēdijseriālu "Only Murders in the Building", "Pam and Tommy", "The Kardashians", "Queens" un noslēpumu trilleri "Death on the Nile", ko veidojis Kenets Brana.

Straumēt varēs gan "Disney" klasikas, gan nesen tapušas filmas. Tāpat straumēšanai būs pieejami simtiem "Disney Channel" seriālu, miniseriālu un īpaši veidots saturs.

Tā standarta cena ir 7,99 eiro mēnesī vai, abonējot uz gadu, 79,90 eiro. Plašāka informācija par "Disney+" pakalpojumam pieejama šajā vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!