Igaunijā sabiedrības sašutumu izsaucis aculiecinieku uzņemts video, kurā redzams, kā sadzēries nepilngadīgs puišelis Tallinas lielveikala kasē strādājošajai pārdevējai met ar kādu pārtikas produktu.

Nepilngadīgais bijis manāmā alkohola reibumā un vēlējies iegādāties vēl alkoholu, taču pārdevēja atteikusies viņam to pārdot. Agresīvais jaunietis saucis pārdevēju necenzētos vārdos un meta ar kādu pa rokai gadījušos pārtikas produktu. Tas gan laimīgas sakritības dēļ bijis mīksts un miesas bojājumus nav nodarījis.

Incidents norisinājies pagājušajā piektdienā "Nurmenuku Rimi" tirdzniecības centrā. Tā pārstāve Katrina Batsi medijam "Delfi.ee" norādījusi, ka šis gadījumus tikai kārtējo reizi apstiprina, ka, ja visos veikalos nepilngadīgām personām tiktu liegta alkohola iegāde, pārdevēju darbs būtu daudz vienkāršāks.

Lai gan par spīti video dzirdamajiem paziņojumiem policija uz notikuma vietu izsaukta netika, pēc video publicēšanas tā sazinājusies ar veikala pārstāvjiem un uzsākusi izmeklēšanu par notikušo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!