Foto: DELFI.lt

Pagājušajās brīvdienās Lietuvas galvaspilsētā Viļņā "Ford Escort" kabrioletā no policijas centās aizbēgt kāds ekstravagants vīrietis, raksta portāls "Delfi.lt". Izrādās šis kungs, kuru saucot Eugenijs, likumsargiem jau ir labi pazīstams.

1987. gadā dzimušais vīrietis izraisīja nelielu satiksmes negadījumu – ietriecās stāvošā taksometrā "Citroen Picasso" – un aizbrauca no notikuma vietas. Policijai avārijas izraisītāju izdevās apturēt tikai jau citā pilsētas rajonā.

Kā noskaidroja "Delfi.lt", Eugenijs ir piecas reizes tiesāts, pirmo no tām 18 gadu vecumā. Pēc tam studējis Tehnoloģiju un celtniecības fakultātē, kā arī ir beidzis Viļņas Tūrisma un tirdzniecības skolu.

2006. gadā Eugenijs sodīts par zādzību, bet 2011. gadā par sabiedriskās kārtības traucēšanu un miesas bojājumu nodarīšanu viņam tika piespriests gada un sešu mēnešu cietumsods.

2012. gada februārī kungs degvielas uzpildes stacijā ielēja automašīnas bākā degvielu un aizbrauca nesamaksājis, bet viņu aizturēja kāds aculiecinieks. Eugenijs tad brauca ar "Peugeot" 406, kuram bija uzliktas viltus numurzīmes.

Tā paša gada martā viņam izdevās maldināt policistu un izņemt no soda stāvvietas savu "Peugeot". Ap šo laiku viņš uz četriem gadiem zaudēja vadītāja tiesības, jo tika pieķerts pie stūres narkotisko vielu reibumā.

2012. gada aprīlī viņš apzaga veikalu un bāru Labdarju ielā. No veikala Eugenijs paņēma manekenu, apģērbu un vairākas somiņas. No bāra viņš pamanījās aiznest divus galdus un trīs spoguļus. Dažas dienas pēc zādzības viņš pretojās policistiem. 2013. gadā viņam piesprieda divu gadu un trīs mēnešu cietumsodu.

Portāls nepaskaidro, vai šis sods viņam bija reāli jāizcieš.

2014. gada janvārī pēc ballītes no kāda dzīvokļa viņš nozaga mobilo telefonu, datoru, modemu, divas ģitāras un vairākus ģitāru futrāļus. Eugenijs ir sodīts arī par neliela narkotiku daudzuma glabāšanu, par ko viņam piespriests gada un trīs mēnešu ieslodzījums.

No 2014. gada septembra Eugenijs profesionālajā skolā apguva metinātāja profesiju, raksta "Delfi.lt".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!