Foto: Kadrs no video
Aculieciniece Frankfurtes lidostā nofilmējusi, kā pēc tam, kad pasažieru bariņam tiek paziņots par viņu gaidītā reisa kavēšanos, viens no rindā stāvētājiem saniknojas un uzsāk kautiņu ar policistiem.

Vīrietis vēlējies no Vācijas ātrāk nokļūt Lielbritānijā un savu sašutumu paudis skaļi. Kad policisti vēlējušies viņu nomierināt, viņš uzsācis kautiņu, sitot un sperot tiesībsargiem, kamēr pārējie pasažieri klaigājuši un svilpuši vīrieša atbalstam, norāda video autore, poļu izcelsmes Vācijas repere, Švesta Eva (Schwesta Ewa).

Kautiņš pie lidojuma pasažieru reģistrācijas galda noticis 23. jūlijā, un uzbrucējs bijis 38 gadus vecs Lielbritānijas pilsonis, kurš neesot bijis apmierināts ar lidojuma aizkavēšanos slikto laikapstākļu dēļ, norāda policija. "Federālā policija centās situāciju atrisināt uz vietas. Diemžēl tam nebija panākumu, un konflikts pārauga fiziskā konfrontācijā ar pasažieri," teikts tiesībsargu paziņojumā "Facebook".

Konflikts beidzies ar vīrieša nogulšanos zemē, kad viņu ielenca vēl vairāk policistu, kā arī divas vīrietim pazīstamas sievietes. Vismaz divi tiesībsargi kautiņā ievainoti, un patlaban turpinās notikušā izmeklēšana.

Heute am Frankfurter Flughafen...
Was los auf dieser Welt...
Posted by SCHWESTA EWA on otrdiena, 2016. gada 26. jūlijs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!