Foto: Shutterstock

ASV Teksasas štatā kāds vīrietis nozaga steiku gaļu lielveikalā "Walmart" un pēc tam mēģināja aizbēgt no policistiem, pakaļdzīšanās laikā apmētājot policijas automašīnu ar gaļas gabaliem , vēsta ASV ziņu aģentūra UPI, atsaucoties uz policiju.

Aizdomās turētais nozadzis vēl nezināmu skaitu gaļas gabalu lielveikalā "Walmart Neighborhood Market" Teksasas štata Longvjū pilsētā.

Policija sāka pakaļdzīšanos, kuras laikā braukšanas ātrums pārsniedza 100 jūdzes (160,9 kilometrus) stundā un tika šķērsota divu apgabalu teritorija, līdz vajāto vīrieti aizturēja cita apgabala un pilsētas policija.

Īstmauntinas pilsētas policijas seržants Marks Nikolss pastāstīja, ka aizdomās turētais, ar savu automobili bēgot no policijas, metis sazagto gaļu ārā pa logu. "Pa logiem lidoja ārā gaļas gabali, un viens no tiem atsitās pret manu patruļas automobili. Šāda rīcība parasti nav gaidāma no zagļiem, sevišķi tādiem, kas bēg no policijas. Tas bija kas jauns," Nikolss paziņoja telekanālam KLTV.

Vajātais vīrietis galu galā apstājās uz 271.automaģistrāles un padevās policijai. Izmeklētāji paziņoja, ka aizdomās turētais tiek uzskatīts par heroīna lietotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!