Foto: Mango

Maskavas centrā noslepkavotais opozīcijas politiķis Boriss Ņemcovs grasījās publiskot ziņojumu par karu Ukrainā. To, atsaucoties uz Ņemcova līdzgaitnieku Iļju Jašinu, savā tviterkontā paziņoja telekanāla "Doždj" pārstāve Ksenija Sobčaka.

Ziņojumā par karu teroristu pašpasludinātajā Doņeckas tautas republikā bijuši dokumenti, kas pierāda Krievijas karavīru klātbūtni karadarbībā, norādīja Sobčaka.


Jau ziņots, ka piektdienas vakarā Maskavas centrā noslepkavots opozīcijas politiķis Boriss Ņemcovs, ziņo Krievijas mediji.

"Viņš gāja pa Lielo Akmens tiltu ar meiteni, kad no garāmbraucošas automašīnas izlēca neiznāmi cilvēki, četras reizes izšāva un aizbēga," pavēstīja avots tiesībsargājošās iestādēs. Kā paziņoja Iekšlietu ministrija, Ņemcovs nogalināts ar četriem šāvieniem mugurā.

Kā pastāstīja Ņemcova līdzbiedrs Mihails Kasjanovs, viņam nav nekādu versiju par notikušo. "Es esmu šokā, par kaut kādiem draudiem vai sekošanu Ņemcovs man nebija teicis," sacīja Kasjanovs.

"Es šobrīd tieši sev priekšā, diemžēl, redzu Borisa līķi. Es redzu līķi un apkārt ir ļoti daudz policijas," aģentūra "RIA Novosti" citē Jašina teikto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!