Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni nosūtījis 50 000 eiro kādam bezdarba nomāktam pārim, kas Ziemassvētkos bija vērsies pie viņa ar vēstuli, kurā izklāstīta ģimenes smagā ekonomiskā situācija.

"Nedz man, nedz manam vīram nav darba. Viņš zaudēja savu darbu ekonomiskās krīzes dēļ un ieslīga depresijā. Decembra sākumā es uzrakstīju Berluskoni Ziemassvētku vēstuli, kurā pārstāstīju savu dzīvi un savu stāstu," atklāja 40 gadus vecā Tomasīna Pišiotu, kura ar 45 gadus veco dzīvesbiedru Mario Padovanu gaida dvīņus.

Pirms pāris dienām sieviete saņēma atbildi no Berluskoni Milānas rezidences ar trim čekiem kopumā par 50 000 eiro, vēsta laikraksts "Il Gazzettino", piebilstot, ka sieviete naudu jau izņēmusi.

"Trūkst vārdu, lai aprakstītu, ko esmu piedzīvojusi. Es sacīšu tikai, kad mani bērni izaugs, es turpināšu teikt, ka Ziemassvētku vecītis ir," sacīja Pišiotu.

Viņa Berluskoni dēvēja par "prezidentu" un "lielisku un dāsnu cilvēku", nepiekrītot mediju kritiskajam atspoguļojumam par ekspremjeru, kurš nesen tika notiesāts par krāpšanos ar nodokļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!