Foto: Publicitātes foto

Kamilla, Megija un Kora ir suņu meitenes, kuras šovasar ļoti vēlas atrast savas īstās mājas un īsto ģimeni, ar kuru doties pastaigās, peldēties un doties ogot vai sēņot. Patlaban visas trīs dzīvo dzīvnieku patversmē "Ulubele", bet jebkuru dienu ir gatavas to pamest, lai dotos uz savām mājām. Lūk, iepazīsties un padomā, vai kāda no šīm suņu dāmām negaida tieši tevi!

Kamilla ir aptuveni četrus gadus veca, liela auguma suņu meitene. Viņa ir loti draudzīga, aktīva un enerģiska. Kamilla labi satiek ar suņu puikām, bet nesatiek ar suņu meitenēm.

Kamila ar lielāko prieku dodas pastaigās. Ja būtu tāda iespēja, tad viņa kopā ar savu cilvēku noteikti dotos ilgstošos un garos pārgājienos.

Patversmē Kamilla nonāca pirms aptuveni diviem gadiem, kad kopā ar vēl diviem citiem suņiem klaiņoja Stopiņu novada Rumbulas apkaimē.

Foto: Publicitātes foto

Kamilla patversmē uzturējās gadu, kad beidzot pienāca viņas laimīgā diena – patversmē ieradās cilvēki, kas viņu adoptēja un veda mājup. Taču kāpēc gan mēs tagad rakstām par Kamillu? Tāpēc, ka diemžēl šī gada martā viņa tika atvesta atpakaļ uz patversmi, jo saimnieki pārvācās uz dzīvi ārzemēs un mīļo Kamillu līdzi nepaņēma, stāsta patversmes pārstāve Līga.

Nu Kamilla ļoti gaida savu otro iespēju – cilvēkus, kuri viņu vairs nekad nepametīs, lai kur arī tie dotos. Kamilla ir gatava doties roku rokā un ķepu ķepā kopā ar savu cilvēku, lai justos vajadzīga, mīlēta un novērtēta.

Kamilla ir piemērota aktīviem cilvēkiem un ģimenēm ar bērniem, kas gatavi sunīti iesaistīt kopīgās aktivitātēs.

Kamilla ir vesela, vakcinēta, mikročipēta un sterilizēta.

Megija ar savu 'es'

Foto: Publicitātes foto

Megija ir aptuveni četrus gadus veca, ļoti aktīva un enerģijas pārpilna suņu meitene, kurai vislabāk patīk doties garās pastaigās. Viņa ir klīniski vesela, vakcinēta, sterilizēta un mikročipēta. Megijai ir suņu dāma "ar savu es" – starp citiem suņiem vienmēr vēlēsies būt galvenā.

Megija nav piemērota ģimenēm ar bērniem, taču pavisam noteikti ir piemērota aktīviem cilvēkiem, kas ir gatavi ne tikai doties dažādos piedzīvojumos kopā ar suņu dāmu, bet arī vest viņu uz suņu paklausības skoliņu, kur Megija varētu samācīties dažādas gudrības.

Foto: Publicitātes foto

"Ulubelē" Megija dzīvo kopš 2016. gada janvāra sākuma, kad viņu klaiņojam vienu pašu atrada Rīgā, Ozolciema ielā. Kopš tā laika viņa pacietīgi gaida patversmē savu cilvēku, taču patlaban izskatās, ka viņa pamazām sāk zaudēt cerību. Viņa patversmē kļūst arvien depresīvāka, jo saprot, ka tās nav viņas mājas un viņai nav sava cilvēka.

Ļoti ceram, ka kāds izlems par labu Megijas adopcijai pēc iespējas ātrāk, tā cer Līga.

Kora – lielisks kompanjons arī citiem dukšiem

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!