Foto: Privātais arhīvs
Biedrības "Cat Care Community" redzeslokā joprojām ir skaistā kaķenīte Hara, kurai tiek meklēti jauni saimnieki, "MansDraugs" pastāstīja biedrības pārstāve Zanda Indriksone.

Lūk, ko Zanda stāsta par Haru: "Skaistā, trīskrāsainā Hara meklē sev mājas ar iespēju iet ārā, jo kaķene ir izteikts mednieks. Skaistule ir jau piedzīvojusi daudz un ne to labāko. Viņu atrada, izmestu kartona kastē ar mazuļiem. Visi mazuļi nu ir atraduši savas ideālās mājas, bet mammīte mājas atradusi vēl nav, jo atšķiras no citiem kaķiem.

Viņai ir nepieciešams cilvēks, kas māk dresēt suņus, jo Hara klausīs tikai pavēlēm. Viņai ir nepieciešami lieli plašumi, lai izskraidītos, izārdītos, citādi savu enerģiju izliks uz cilvēkiem, uzskatot to par "medījumu".

Harai patīk mīļoties, bet tikai tad, kad viņai to gribēsies. Ja kaķene uzskatīs tieši tevi par saimnieku un ja parādīsi viņai, kurš te ir galvenais, tad viņa tev staigās visur pakaļ kā mazs sunītis."

Foto: Privātais arhīvs

Tāpat Zanda teic, ka Hara noteikti iejutīsies jaunā saimnieka ģimenē. Mīlulei gan patīk kārtīgi izskraidīties pa visu māju, no viena istabas stūra līdz citas istabas stūrim. Hara noteikti būs aktīva mājas mīlule, jo viņa labprāt spēlējas ar cilvēku, skraida pakaļ bumbiņai un pat spēj uztaisīt salto.

Lai arī kaķiem parasti ūdens ne visai patīk, Hara ir izņēmums, jo Zanda piebilst, ka kaķenīti var mazgāt, nesaskrāpējot savas rokas.

Foto: Privātais arhīvs

Hara ir aptuveni trīs gadus veca, attārpota, sterilizēta un vakcinēta pret trakumsērgu.

Ja domā, ka šis ir tavs īstais kaķis, zvani Zandai Indriksonei (29386986). Šobrīd Hara atrodas Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!