Foto: Privātais arhīvs

Dzīvnieku patversmē "Ulubele" mīt Fredis, Havis un Kleo, trīs draudzīgi sunīši, kuri gaida savu jauno saimnieku. Diemžēl Fredis ir kurls, taču ļoti izbauda cilvēka uzmanību. Havis patversmē mīt aptuveni pusgadu un ir enerģisks šunelis. Savukārt Kleo no visiem trim ir visjaunākais, taču ir gana liels augumā. Par šiem un citiem sunīšiem plašāk var uzzināt, sazinoties ar patversmi. Taču turpinājumā var iepazīties ar suņuku raksturojumiem, kas sagatavoti patversmē.

Fredis ir aptuveni sešus līdz septiņus gadus vecs vidēja auguma suņu puika. Diemžēl suņuks ir kurls, tomēr, neskatoties uz to, viņš ir ļoti gudrs un paklausīgs suns, kam ļoti patīk cilvēku uzmanība. Viņš vienmēr ir pilnā gatavībā doties garās pastaigās, tā kā jaunajiem saimniekiem noteikti nebūs ar Fredi garlaicīgi.

Foto: Privātais arhīvs

Lai gan pret cilvēkiem Fredis ir ļoti mīļš un draudzīgs, diemžēl kopīgu valodu ar citiem dzīvniekiem viņš nav atradis. Tāpēc Fredim vajadzētu būt vienīgajam mājdzīvniekam jaunajās mājās! Fredis būs piemērots aktīviem un mīlošiem cilvēkiem, kas gatavi ar suņuku doties piedzīvojumos.

Fredis ir vakcinēts, mikročipēts un kastrēts. Patversmē savu cilvēku Fredis gaida kopš 2016. gada decembra.

Havis jeb Haviers ir apmēram četrus gadus vecs liela auguma suņu puika. Galvenās īpašības, kas raksturo Havi: draudzīgs, paklausīgs, aktīvs un mīļš. Havis ļoti labprāt dodas garās, aktīvās pastaigās. Viņam patīk dauzīties ar mantiņām un skriet pakaļ kociņiem, tā kā suņuks pavisam noteikti ir piemērots aktīviem cilvēkiem, kas ir gatavi kopā ar Havi skriet, spēlēties un doties dažādās citās jautrās aktivitātēs. Havis labi saprotas un draudzējas ar suņu dāmām, taču ar suņu puikām gan mēdz neatrast vienotu valodu.

Foto: Privātais arhīvs

Havis ir vakcinēts, mikročipēts un kastrēts. "Ulubelē" Havis nonāca 2016. gada novembrī un līdz šai dienai viņš pacietīgi gaida savu cilvēku.

Kleo ir aptuveni divus gadus jauns, aktīvs un enerģisks suņu puika. Kleo noteikti būs lielisks draugs un kompanjons savam cilvēkam. Suņu puika ir liela auguma. Viņš noteikti būs piemērots aktīviem cilvēkiem, bet bez maziem bērniem ģimenē. Kleo ļoti vēlas arī iet suņu paklausības skoliņā, lai iemācītos, kā paklausīt un izdabāt savam cilvēkam. Tāpēc garlaicīgi ar Kleo noteikti nebūs.

Foto: Privātais arhīvs

Suņu puika ar stipri sagrieztu ķepas spilventiņu atrasts tika šī gada janvārī. Taču patlaban puika ir pilnīgi vesels un spilventiņš sadzijis. Kleo ir vakcinēts, mikročipēts un kastrēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!