Foto: Privātais arhīvs

Lielais un mīļais Čikago, draudzīgā Rasa un Ogle, kurai ir problēmas ar pakaļķepām, taču tas netraucē viņai kļūt par kāda cilvēka vislabāko mājas mīluli – šie un citi sunīši mīt dzīvnieku patversmē "Ulubele". Katru dienu viņi gaida saimnieku, kas ienāks pa patversmes durvīm un aizvedīs šuneli uz jaunajām mājām. Vai jaunais saimnieks varētu būt tu? Iepazīsties ar suņuku aprakstiem, ko sagatavojuši patversmes darbinieki, un, ja vari mīluļiem palīdzēt, sazinies ar patversmi.

Čikago ir aptuveni astoņus gadus vecs suņu seniors – "Ulubeles" īpašais rūpju bērns. Suņukam ir epilepsija un visu mūžu būs jālieto veselību uzturošas pārtikas piedevas.

Čikago ir liela auguma, ļoti mīļš un sirsnīgs suns, kurš lieliski sadzīvo ar citiem dzīvniekiem. Viņš ir draudzīgs, pacietīgs un paklausīgs. Čikago ir izturējis kinoloģes pārbaudījumus un atzīts par ideāli piemērotu ģimenei ar bērniem. Tāpat Čikago regulāri strādā ar mammām un īpašajiem bērniņiem, palīdzot tiem rehabilitēties.

Suņu puika Ulubelē dzīvo kopš 2012. gada nogales, un ļoti pacietīgi, nezaudējot ticību, gaida patversmē ierodamies cilvēku, kurš mīlēs, lolos un rūpēsies par viņu, nebaidoties viņa slimības. Ar to var iemācīties sadzīvot, un to patlaban jau pierāda patversmes suņu kopēji. Būtiski gan piebilst, ka, adoptējot Čikago, ir jārēķinās ar to, ka var pienākt brīži, kuros suns steidzami jānogādā pie daktera.

Ogle ir aptuveni astoņus gadus veca, aktīva un enerģiska suņu dāma. Dzīves laikā viņa ir iemācījusies sadzīvot ar suņu puikām, tomēr sava dzimuma sugas pārstāves, kā arī kaķus viņa patiešām nespēj un negrib pieņemt. Suncītei ir iedzimtas problēmas ar pakaļkājām, tomēr tas nekādus sarežģījumus ikdienā nerada.

Ogle patversmē nonāca 2014. gada augustā, kad tika izsviesta no mašīnas pie patversmes vārtiem. Patversmes darbinieki pēcāk noskaidroja, ka Ogle esot pieklīdusi Maskavas ielā, tomēr par pārējo vēsture klusē...

Ogle nebūs piemērota ģimenēm ar bērniem. Suņu dāma ir piemērota pacietīgam cilvēkam, kam ir pieredze astaiņu audzināšanā, jo Oglei ir ļoti nepieciešama suņu paklausības apmācība, kur suņu dāma tiktu izskolota.

Rasa ir aptuveni astoņus gadus veca suņu dāma. Viņa ir ļoti mierīga, rāma, paklausīga un mīļa. Labi spēj sadzīvot ar citiem suņiem. Domājam, ka arī ar kaķiem problēmu sadzīvot nebūtu, jo Rasa spēj pielāgoties jebkādām situācijām un jebkurām dzīvām radībām.

Rasa "Ulubelē" mīt kopš 2014. gada maija. Viņa tika atrasta uz Siguldas šosejas degvielas uzpildes stacijas "Trest" teritorijā.

Rasa piemērota būtu vecāka gadagājuma cilvēkiem, lai kopīgi mierā un bez steigas varētu baudīt ikdienu un kopā būšanas prieku.

Tā kā Čikago, Ogle un Rasa ir suņu seniori, tad viņiem pienākas arī "Ulubeles" Zelta veselības polise, kas nozīmē, ka "Ulubele" visu atlikušo astaiņu mūžu segs viņu veterināro aprūpi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!