Foto: Privātais arhīvs

Viens bailīgs, cits drošāks, bet visi kā viens gaida savu jauno saimnieku. Runa ir par četrkājainajiem draugiem, kaķiem un suņeim, kuri dienas pavada dzīvnieku patversmē "Ulubele", gaidot, kad pa patversmes durvīm ienāks jaunais saimnieks un katru mīluli aizvedīs mājās. Lellīte, Drošsirdis un Megija ir starp tiem dzīvnieciņiem, kuri mīt patversmē. Ja vēlies viņiem palīdzēt, sazinies ar patversmi.

Lellīte ir 10 gadus veca, ļoti mīlīga un jauka kaķenīte. Minces vārdiņš raksturo viņu pašu – viņa ir kā miniatūra lellīte un patiesi ļoti eleganta dāma, kurai patīk garšīgi paēst un pieglausties cilvēkam. "Ulubelē" Lellīte nokļuva 2016. gada 4. novembrī kopā vēl ar pieciem kaķiem, jo viņu iepriekšējā saimniece veselības stāvokļa dēļ vairs nespēja parūpēties par minkām. Lellīte ir klīniski vesela, vakcinēta un sterilizēta.

Foto: Privātais arhīvs

Viņa ļoti gaida patversmē ierodamies savu jauno saimnieku, lai ik dienas varētu sajust siltus un mīlestības pilnus glāstus. Lellīte nebūs piemērota ģimenēm ar maziem bērniem, taču ikvienam citam kaķu mīlim būs ideāli piemērota. Mince ļoti cer un vēl tic, ka viņas vecums nebūs šķērslis viņai sagaidīt savu cilvēku un dienu, kad viņa atkal varēs doties mājās!

Šī aptuveni divarpus gadus jaunā suņu puikas vārdiņš ir Drošsirdis. Lai gan vārdiņš un suņuka fotogrāfija liek domāt, ka viņš ir ļoti sabiedrisks un drošs suņu puika, patiesībā Drošsirdis ir bailīgs un svešiem cilvēkiem uzreiz neuzticas. Suņuka draudzība ir jāiekaro, taču, kad Drošsirdis sāk uzticēties cilvēkam, tad varat būt droši – jūs būsiet viens to tiem īpašajiem cilvēkiem, kas zinās, kāds patiesībā ir Drošsirdis. Savam cilvēkam viņš atvērs savu patiesībā maigo un mīlošo Drošsirža sirdi. Drošsirdis ir klīniski vesels, vakcinēts, kastrēts un mikročipēts.

"Ulubelē" Drošsirdis nonāca kā kucēns pirms divarpus gadiem. Tā jau kopš 2014. gada viņš gaida… Gaida savu cilvēku, kas būtu gatavs sniegt mīlestību, rūpes un atbalstu viņam. Cilvēku, kurš būtu gatavs veltīt viņam laiku un nepadoties ticībā un pārliecībā par Drošsirdi. Cilvēku, kurš ar ilgu un rūpīgu darbu spētu parādīt Drošsirdim, ka viņš var atvērt savu sirdi un uzticēties. Un tas nebūt nav neiespējami, Drošsirdis grib un var uzticēties, tikai viņš gaida savu īpašo cilvēku. Drošsirdis tic, ka kaut kur Latvijā ir viņa īpašais cilvēks. Tikai vēl nedaudz ir jāpagaida…

Megija ir aptuveni četrus gadus veca, ļoti aktīva un enerģijas pārpilna suņu meitene, kurai vislabāk patīk doties garās pastaigās. Viņa ir klīniski vesela, vakcinēta, sterilizēta un mikročipēta. Megija ir suņu dāma "ar savu Es" – starp citiem suņiem vienmēr vēlēsies būt galvenā. Viņasprāt, vislabāk ir tad, kad visa mīlestība un uzmanība tiek veltīta viņai, tādēļ vispiemērotākās mājas Megijai būtu tās, kur viņa ir vienīgais mājdzīvnieks.

Foto: Privātais arhīvs

Megija nav arī piemērota ģimenēm ar bērniem, taču pavisam noteikti ir piemērota aktīviem cilvēkiem, kas ir gatavi ne tikai doties dažādos piedzīvojumos kopā ar suņu dāmu, bet arī vest viņu uz suņu paklausības skoliņu, kur Megija varētu samācīties dažādas gudrības, lai saimniekam vienmēr būtu prieks par to, cik paklausīga un gudra ir viņa sunenīte. "Ulubelē" Megija dzīvo kopš 2016. gada janvāra sākuma, kad viņu, klaiņojam vienu pašu, atrada Rīgā, Ozolciema ielā. Kopš tā laika viņa pacietīgi gaida patversmē savu cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!