Foto: Privātais arhīvs

Bieži vien dzīvnieciņi patversmēs nonāk tāpēc, ka viņu esošie saimnieki diemžēl vairs nespēj parūpēties par saviem četrkājainajiem draugiem. Taču patversmju darbinieki allaž cenšas katram no mīluļiem palīdzēt atrast jaunas mājas. Arī dzīvnieku patversmē "Ulubele" mīt kaķīši un sunīši, kuri savulaik dzīvojuši mīlošā ģimenē, taču nu ir gatavi kļūt par uzticamu mājdzīvnieku jaunam saimniekam. Lūk, ko patversmē stāsta par sunīti Ķobi un diviem kaķīšiem! Ja vari kādam no viņiem palīdzēt, sazinies ar patversmi.

Šis baltais minka ir aptuveni piecus gadus vecs. Runčuks pēc dabas ir ļoti neatkarīgs, tāpēc pa saimnieka klēpi dzīvoties un mīļoties nebūs viņa garā. Šim runcītim vispiemērotākie dzīves apstākļi būtu pie saimnieka, kuram, tāpat kā viņam, patīk klusums un miers. Noteikti nebūs piemērots ģimenēm ar bērniem. Tomēr runčuks labi sadzīvo arī ar citām minkām, tā kā viņš noteikti var tikt adoptēts uz mājām, kur mitinās jau citi kaķi. "Ulubelē" baltais minka nokļuva kopā vēl ar pieciem citiem kaķiem, kad saimniecei pasliktinājās veselība un viņa vairs nebija spējīga kopt astaiņus.

Diemžēl vārdiņš runčukam nav zināms, tāpēc jaunajiem saimniekiem būs iespēja, iepazīstot runčuku, dot viņam piemērotu vārdiņu. Neskatoties uz to, ka runčuks nav radis regulāri pieglausties un mīļoties ar cilvēku, viņš tik un tā ļoti vēlas dzīvot vietā, ko var saukt par savām mājām. Baltais minka ir kastrēts un vakcinēts.

Klēra ir aptuveni piecus gadus veca kaķene. Pēc dabas Klēra ir ļoti jauka un mīlīga, viņai ļoti patīk pieglausties pie cilvēka un mīļoties kaut vairāku stundu garumā. "Ulubelē" kaķenīte nokļuva pēc sava cilvēka zaudējuma. Lai gan kaķenītei tas bija liels trieciens un zaudējums, viņa ir gatava atkal uzticēties, ik dienu pieglausties un nonākt sava jaunā saimnieka apskāvienos.

Klēru droši var adoptēt ikviens kaķu mīlis, jo piemērota viņa ir pilnīgi visiem. Kaķenīte ir sterilizēta un vakcinēta.

Ķobis ir aptuveni četrus vai piecus gadus vecs suņu puika. Viņš ir ļoti draudzīgs, aktīvs, enerģisks un mīļš pret cilvēkiem. Vienīgais, kas Ķobim nav pa prātam, ir suņu puikas – tā teikt, "vienotu valodu" viņš līdz šim ar savas sugas dzimuma pārstāvjiem nav atradis.

Foto: Privātais arhīvs

Ķobi atrada 2016. gada jūlijā Mārupē. Viņš ir vakcinēts, mikročipēts un kastrēts. Sava lielā auguma un milzīgās enerģijas dēļ nebūs piemērots ģimenei ar maziem bērniņiem. Citādi būs lielisks draugs, mīlulis un sargs savējiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!