Foto: Privātais arhīvs

Daudzi dzīvnieku patversmju iemītnieki sasnieguši jau visai cienījamu vecumu, taču darbinieki aicina nenovērtēt šos mīluļus par zemu un nebaidīties dot iespēju arī gados vecākam suņukam iekļauties ģimenē un baudīt cilvēka mīlestību. Patversmē "Ulubele" mīt arī Argo, Feja un Fleksis, trīs mīlīgi sunīši, kuriem jau izveidojies savs raksturiņš. Ja vēlies kādam no mīluļiem palīdzēt, sazinies ar patversmi un noskaidro, kā to vislabāk vari darīt.

Argo ir 10 gadus vecs suņu opītis. Viņš savā dzīvē ir pieredzējis lielu traģēdiju – savu cilvēku Argo zaudēja uguns nelaimē. Par spīti šai nelaimei, viņš tik un tā spēj un māk uzticēties cilvēkiem. Viņš ir ļoti draudzīgs un mīļš. Kad pieķeras kādam, tad seko šim cilvēkam kā astīte visur un vienmēr, kamēr vien cilvēks pats ļauj.

Foto: Privātais arhīvs

Par spīti savam vecumam, Argo ir gana aktīvs un enerģisks. Piemērots Argo būs ikvienam suņu mīlim, kas ir gatavs sniegt bezizmēra mīlestību un rūpes par suņu opīti. Argo ir vakcinēts un mikročipēts.

Feja ir 10 gadus veca suņu seniore. Viņa ir bikla un kautrīga, tāpēc Fejas uzticība ir jāiekaro. Tomēr, kad Feja saprot, ka šis konkrētais cilvēks viņai neko ļaunu nenodarīs un būs viņas labākais draugs, viņa atveras – kļūst uzticīga. Kad Fejas uzticība būs iekarota, savam cilvēkam Feja pieglaudīsies un ļaus arī, lai viņu samīļo, tomēr pret citiem cilvēkiem būs tik un tā neuzticīga.

Foto: Privātais arhīvs

Feja "Ulubelē" dzīvo kopš 2015. gada februāra, kad viņu kopā ar viņas mazuļiem atveda no Bolderājas. Tagad Feja ir vakcinēta, mikročipēta un sterilizēta. Fejas galvenās vērtības patlaban ir sava cilvēka mīlestība, klusums un miers. Viņa nebūs piemērota ģimenēm ar maziem bērniem, taču ikvienam mierīgas dabas cilvēkam, kam ir liela mīlestība pret suņiem, gan.

Fleksis ir aptuveni 10 gadus vecs suņu opītis. Ļoti mīļš un jauks pret cilvēkiem, labprāt uzturas cilvēku kompānijā. Noteikti neatteiks saviem jaunajiem saimniekiem došanos garās pastaigās. Lai gan Fleksis ir ļoti draudzīgs pret cilvēkiem, ar saviem sugas pārstāvjiem viņam nav izdevies atrast kopīgu valodu. Viņš absolūti nepieņem citus dzīvniekus! Tāpēc Fleksim vajadzētu būt vienīgajam četrkājainajam mīlulim ģimenē.

Foto: Privātais arhīvs

Fleksis piemērots būs gan ģimenēm ar bērniem, gan arī cilvēkiem, kuri ir gatavi viņam veltīt pietiekami daudz laika un uzmanības. Suņu opītis tika atrasts 2015. gada aprīlī, klaiņojam Stopiņu novadā Upeslejās. Fleksis ir vakcinēts, čipēts un kastrēts. "Ulubeles" darbinieki patiešām nesaprot, kāpēc šis lieliskais cilvēka draugs aizvien mīt patversmē... Fleksis patiešām ļoti novērtēs un spēs saviem jaunajiem saimniekiem sniegt nerimstošu mīlestību līdz sava mūža galam.

Argo, Feja un Fleksis ir suņu seniori, tāpēc, viņus adoptējot, jaunie saimnieki saņems suņukiem "Zelta veselības polisi", kas nozīmē, ka "Ulubele" nodrošinās viņu veterināro aprūpi līdz pat mīluļu mūža beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!