Dzīvnieku patversmē "Ulubele" šobrīd mīt vairāki peļu junkuriņi, un starp mīluļiem ir arī tādi kaķīši, kas atrasti kastē... Par laimi, gādīgi ļaudis kaķīšus nogādājuši patversmē, kur jaunajiem dzīvnieciņiem tiek meklētas mājas. Lūk, ko par trim skaistuļiem pastāstīja patversmē. Ja vari kādam no murrātājiem palīdzēt un vest viņu uz jaunām mājām, sazinies ar patversmi.

Šī trīskrāsainā skaistule ir sešus mēnešus jauna kaķenīte, kura bija viena no tiem kaķēniem, kas uz patversmi atceļoja kastē... Jā, diemžēl šīs kaķenītes un viņas māsiņu un brālīšu dzīves stāsts ir iesācies skumji – pērnā gada oktobrī kādas mājas kāpņu telpā Kartupeļu ielā, Rīgā, tika atstāta kaste ar septiņiem maziem kaķu brīnumiņiem. Turklāt visiem kaķēniem bija veselības problēmas.

Patlaban kaķēni patversmē ir izārstēti un veiksmīgi atveseļojušies, un nu pacietīgi gaida savu cilvēku, kas atbrauks uz patversmi, lai vestu viņus uz laimīgākām mājām. Šī trīskrāsainā kaķenīte ir ļoti draudzīga, aktīva un enerģiska. Noteikti piemērota ikvienam kaķu mīlim!

Šis rudais kaķu puika ir trīskrāsainās kaķenītes brālis. Patversmē nonācis kastē no Kartupeļu ielas. Viņš ir sešus mēnešus jauns, draudzīgs un enerģisks pusaudzis, kurš ļoti gaida patversmē ierodamies viņa jauno ģimeni.

Viņš ļoti grib mājas, lai ik dienas varētu ierausties sava cilvēka klēpī, apmīļoties, parotaļāties un pa laikam īstenot kādu mazam runcim cienīgu kaķa nedarbiņu. Runčukam, tāpat kā viņa brālīšiem un māsiņām, nav vārdiņa, tāpēc adoptētāji paši varēs izlemt, kā mazos draiskuļus sauks.

Marķīze ir aptuveni septiņus mēnešus jauna kaķenīte. Pagaidām gan Marķīze ir ļoti nedroša un baidās no cilvēka pieskārieniem, taču laiks, pacietība un mīlestība to labos. Tāpēc Marķīze noteikti ir domāta pacietīgiem un mīlošiem cilvēkiem bez maziem bērniem, kas varēs pieņemt Marķīzes pašreizējo nedrošības stāvokli, un pacietīgi dos viņai laiku aprast ar jaunajiem saimniekiem un jauno vidi.

Marķīzei ir jāpierāda, ka no cilvēkiem nav jābaidās, ka tie sniegs viņai neizmērojamu mīlestību. Kaķenīte patversmē nonāca 2017. gada 7. janvārī. Ir vakcinēta un sterilizēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!