Foto: Privātais arhīvs

Gadu skaitlis noteikti nav ierobežojošs faktors, kas sunītim atņemtu draiskulīgu raksturu un aktivitāti. Arī dzīvnieku patversmē "Ulubele" mīt gan aktīvi, gan arī rāmi mīluļi, starp kuriem topošais saimnieks noteikti var atrast savam dzīvesveidam piemērotu draugu. Patversmes darbinieki iepazīstina gan ar jauniņo Kleo, gan pieaugušo un aktīvo Tedi, gan arī mazo un rāmo Argo. Vai starp viņiem saskati savu jauno mājdzīvnieku? Ja tā, sazinies ar patversmi un noskaidro, ko vari darīt lietas labā, lai pavisam drīz jau aizvestu sunīti uz savām mājām!

Kleo ir aptuveni pusotru gadu jauns, aktīvs un enerģisks suņu puika. Kleo noteikti būs lielisks draugs un kompanjons savam cilvēkam. Tomēr savu jauno saimnieku viņš labprātāk gribētu iepazīst pamazītēm. Kleo pret svešiniekiem sākumā izturas bikli, bet, kad svešinieks sevi pierādījis kā uzticamu un labu draugu, tad arī Kleo atveras un kļūst daudz komunikablāks un atvērtāks dažādām aktivitātēm. Tāpēc Kleo noteikti būs piemērots aktīviem un sportiskiem cilvēkiem, bet bez maziem bērniem ģimenē.

Foto: Privātais arhīvs

Kleo ļoti vēlas arī iet suņu paklausības skoliņā, lai iemācītos kā paklausīt un izdabāt savam cilvēkam. Tā kā garlaicīgi ar Kleo noteikti nebūs.

Suņu puika atrasts tika šī gada janvārī, viņam bija stipri sagriezts ķepas spilventiņš. Taču patlaban puika ir pilnīgi vesels un spilventiņš sadzijis.

Tedis ir aptuveni 13 gadus vecs, mierīgs un paklausīgs suņu seniors. Lai gan Tedis vairs nav tik aktīvs kā jaunībā, viņš uzskata, ka vecums nav šķērslis, lai arī 13 gadu vecumā būtu gana enerģisks.

Tedis diemžēl zaudēja savu mīļo, uzticamo cilvēku un kopš 2016. gada septembra uzturas "Ulubelē". Tedis noteikti būs piemērots vecāka gada gājuma cilvēkiem. Viņš lieliski spēj sadzīvot ar pilnīgi visiem: gan lieliem, gan maziem, gan divkājainiem, gan četrkājainiem. Tedis noteikti būs mīlošs un lielisks kompanjons saimniekam katru mīļu dienu.

Argo ir aptuveni 10 gadus vecs, mierīgs un rāms suņu vīrs. Viņš ļoti labi sadzīvo ar citiem suņiem. Sākotnēji svešiem cilvēkiem Argo neuzticas, tāpēc viņa draudzība ir jāiekaro. Taču, kad Argo cilvēkam pieķeras un sāk uzticēties, viņš ir lieliskākais un labākais draugs, kāds cilvēkam vien var būt.

Foto: Privātais arhīvs

"Ulubelē" Argo nonāca 2015. gada jūlijā, kad zaudēja savu saimnieku… Tik uzticamam suņu vīram tas bija liels pārdzīvojums, tāpēc Argo jaunajam saimniekam vajadzēs būt pacietīgam un ļoti mīlošam pret viņu. Argo ir piemērots vecāka gadagājuma ļaudīm, kā arī ģimenēm bez maziem bērniem.

Tā kā Tedis un Argo ir suņu seniori, tad, viņus adoptējot, "Ulubele" garantē atbalstu ar "Zelta veselības polisi", kas nozīmē, ka Ulubele nodrošinās abu suņu vīru veterināro aprūpi līdz pat mīluļa mūža beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!