Foto: Privātais arhīvs

"Kārtējais patversmes suns... Un cerību pilnas acis, kas raugās, neatraujot skatienu. Ko lai tev saka, ķepaini? Ka jau rīt voljera vārtiņi atvērsies un tu varēsi iepazīt savu jauno ģimeni? Ka kādreiz starp visiem patversmes suniem pamanīs tieši tavas acis, purniņu.. Tu šo brīdi gaidi, taču tas nav briesmīgi, nē... Briesmīgi ir zaudēt ticību un pārstāt gaidīt. Tāpēc, sakrustojot pirkstus, turpinām gaidīt ilgi gaidīto notikumu – došanos jaunajā dzīvē!" cerību pilni ir dzīvnieku patversmes "Ulubele" darbinieki. Viņu gādībā šobrīd ir arī trīs sunīši – Otīlija, Bārnijs–Saimons un Džesika. Ja vari kādam no šiem mīluļiem palīdzēt, sazinies ar patversmi!

Otīlija ir aptuveni pusotru gadus jauna, vidēja auguma, ļoti labsirdīga suņu dāma. Par Otīliju noteikti var teikt, ka enerģijas viņai ir pāri pārēm. Tāpēc viņa būs lielisks sabiedrotais sportiskiem un enerģiskiem cilvēkiem. Tāpat Otīlija ļoti labprāt apmeklētu suņu paklausības skoliņu, lai varētu iemācīties dažādas gudrības, ar kurām izdabāt savam saimniekam. Suņu dāma ir socializēta – labi saprotas ar citiem suņiem. Lieliski piemērota dzīvošanai ārā, mājas teritorijā, taču noteikti priecāsies par siltu guļvietu arī mājā. Otīlija ir vakcinēta, čipēta un sterilizēta.

Otīlija patversmē nonāca 2016. gada septembrī, kad viņu atrada, vienu pašu klaiņojam pa Iļģuciemu. Kucītei jau bija ievadīts zemādas mikročips, tomēr suns diemžēl nebija reģistrēts Lauksaimniecības datu centra datu bāzē, līdz ar to – saimnieku tā arī nebija iespējams noskaidrot, kā arī līdz šim neviens mīļo Otīliju nav meklējis.

Bārnijs–Saimons ir aptuveni pusotru jauns, vidēja auguma suņu puika. Īsts suņa zelts – aktīvs, rotaļīgs un draudzīgs, bez problēmām satiek ar citiem suņiem. Viņam ļoti patīk doties garās pastaigās. Taču par visu vairāk Bārnijs dievina būt kopā ar cilvēkiem – ja tas būtu iespējams, tad viņš būtu gatavs ar cilvēku kopā pavadīt visu dienu, lai mīļotos un kopīgi piedzīvotu visu jauko un skaisto, ko dzīve sniedz. Bārnijs–Saimons noteikti būs labs draugs un sabiedrotais pastaigās un ikdienā.

Bārnijs–Saimons tika atrasts 2016. gada decembrī Rīgas centrā. Kopš tā brīža viņš pacietīgi gaida, kad patversmē ieradīsies cilvēks, kas viņu vedīs mājās.

Džesika ir aptuveni gadu jauna kucīte. Viņa ir ļoti aktīva un enerģiska. Lieliski saprotas ar citiem astaiņiem, tāpēc viņai nebūs iebildumu, ja jaunajam saimniekam jau būs mājās kāds četrkājains draugs. Galu galā – kopā jautrāk. Džesika atrasta tika 2016. gada septembrī Ganību dambī 3.

Džesikai ir ieildzis hronisks bronhīts, ar kuru patlaban katru dienu cīnās un ārstē. Tāpēc Džesika ļoti grib mājās, jo ir cerība, ka mājas sunītei palīdzētu atlabt daudz ātrāk. Džesika ir vakcinēta un mikročipēta, tiks arī sterilizēta, taču tikai pēc pilnīgas atveseļošanās. Suņu dāma ir piemērota aktīviem un sportiskiem cilvēkiem. Lieliski iederēsies arī ģimenē ar bērniņiem. Taču vecāka gada gājuma cilvēkiem Džesika būs par aktīvu, jo ir jauna un enerģijas pilna izbaudīt dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!