Foto: Privātais arhīvs

Ja esi gatavs bezgalīgām spēlēm ar bumbiņu, beznosacījuma mīlestībai un aktīvai ikdienai, tevi dzīvnieku patversmē "Ulubele" nepacietīgi gaida trīs draiskulīgi suņu puikas. Patversmē viņi mīt jau gadiem, tomēr suņuki laika gaitā sevi parādījuši kā īstenus cilvēka draugus un lieliskus ģimenes kompanjonus. Lūk, trīs mīluļi no "Ulubeles"! Ja vēlies kādam no viņiem sniegt pajumti, savu uzmanību, rūpes un mīlestību, sazinies ar patversmi un noskaidro, kā vari palīdzēt, vai kas jādara, lai dzīvnieciņš pēc iespējas drīzāk būtu pie tevis!

Bao ir aptuveni četrus gadus jauns, ļoti aktīvs un pozitīvi noskaņots suņu puika. Jau divus gadus, enerģijas pārpilns, viņš ik dienas dzīvnieku patversmē "Ulubele" pie ieejas vārtiņiem ar skaļiem un priecīgiem rējienu sveicieniem sagaida patversmes apmeklētājus. Viņam ļoti patīk garas un sportiskas pastaigas. Suņu puika labi sadzīvo ar citiem astaiņiem. Bao pavisam noteikti ir piemērots aktīviem un enerģiskiem cilvēkiem. Viņš būs lielisks draugs un kompanjons ikvienā sporta aktivitātē. Tomēr tieši šīs lielās aktivitātes un enerģijas dēļ Bao nebūs piemērots ģimenei ar maziem bērniem.

Foto: Privātais arhīvs

Bao ir vakcinēts, mikročipēts un kastrēts. Lai gan patlaban viņš dzīvot tikai ārā pie vai iekš savas būdas, viņš ir piemērots arī dzīvošanai iekštelpās, tomēr tad pavisam noteikti jaunajiem saimniekiem ir jābūt uz "Tu" ar sportiskajām aktivitātēm, lai regulāri varētu kopīgi doties kādā pastaigā vai skrējienā. Savu sportiskumu un akrobātismu Bao pierāda arī atrodoties sētās vai voljēros: viņš spēj pārlekt jebkāda augstuma un veidojuma žogiem, tāpēc, adoptējot Bao, noteikti iepriekš jāpārdomā, kā nodrošināt viņam drošus dzīves apstākļus, lai sunim nesanāk "netīšām" aizbēgt no mājām.

Bumbiņreksis–Reksis ir aptuveni septiņus gadus vecs, ļoti enerģisks un aktīvs suņu puika. Viņa vārds jau saka priekšā – suņu puikas mīļākā nodarbe ir skriet pakaļ bumbiņām, un to viņš ir gatavs darīt kaut visu dienu. Patversmē Bumbiņreksis mitinās kopš 2010. gada novembra.

Viņš noteikti būs lielisks un uzticams draugs un sargs savam cilvēkam. Tomēr nebūs īsti piemērots ģimenēm ar maziem bērniem. Tāpat suņu puika nespēj atrast kopīgu valodu ar citiem suņiem, kā arī kaķiem. Tāpēc vislabprātāk Bumbiņreksis gribētu būt vienīgais mīlulis ģimenē, kuru mīl, lutina un ikdienas viņam pamētā bumbiņu.

Spančijs–Bobs ir viens no "Ulubelē" mītošajiem suņu senioriem. Viņam ir aptuveni 10 gadi. Puika ir ļoti mīļš un draudzīgs. Viņam ļoti patīk garas un nesteidzīgas pastaigas, taču par visu vairāk viņš dievina pieglausties kādam cilvēkam un ļaut, lai viņu mīļo, papaijā un sabučo. Spančijs–Bobs patversmi par savām pagaidu mājām sauc jau kopš 2013. gada jūnija.

Foto: Privātais arhīvs

Sava mierīgā un rāmā rakstura dēļ puika būs piemērots ikvienam dzīvniekmīlim, arī ģimenēm ar maziem bērniem un vecāka gada gājuma cilvēkiem. Viņš pavisam noteikti būs jums lielisks draugs un kompanjons ikdienas pastaigās. Spančijs–Bobs labi sadzīvo arī ar citiem ķepaiņiem, tomēr, kā jau suņu senioram pienākas, viņš citiem suņu puikām, it īpaši jaunākiem, spēs "ierādīt vietu" un būs galvenais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!