Foto: Privātais arhīvs

Ja esi nolēmis dot pajumti kādam draudzīgam, aktīvam sunītim vai mīlulim, kuram vari veltīt nedaudz īpašāku uzmanību, ielūkojies trīs suņuku aprakstos. Visi draugi mīt dzīvnieku patversmē "Ulubele", kur nepacietīgi gaida jauno saimnieku. Ja vari sunīšiem palīdzēt (kaut izvest mīluli pastaigā vai atvest kādu gardumu), sazinies ar patversmi. Bet nu – iepazīsties ar trim sunīšiem!

Umka ir aptuveni sešus līdz septiņus gadus veca, mīļa, ļoti enerģiska un draudzīga kucīte. Ar citiem suņiem Umka ir draugos – visus sugas brāļus un māsas uzskata par sabiedrotajiem, lai dotos jautrās suņu spēlītēs. Umka būs lielisks ģimenes draugs un mīlulis, ar savu nebeidzamo enerģiju piepildīs ik dienu. Tomēr tieši viņas aktivitātes dēļ vislabāk Umka dotos pie ģimenes bez pavisam maziem bērniem, lai nav tā, ka, prieka un enerģiskā spara pārņemta, sunīte nodara pāri mazulim.

Umka tika atrasta 2014. gada nogalē Rīgā, Mazās Stacijas ielā, klaiņojam kopā ar citu suņuku. Kucīte ir klīniski vesela, vakcinēta, sterilizēta un mikročipēta.

Spaiks ir aptuveni 10 gadus vecs suņuks-seniors. Par viņu noteikti var teikt – īsts sapņu suns, ļoti sirsnīgs, draudzīgs, paklausīgs, kārtīgs un pacietīgs. Spaiks labi māk sadzīvot ar visiem – gan citiem četrkājainajiem, gan divkājainajiem draugiem. Atrasts Spaiks tika 2015. gada augustā Torņakalnā.

Diemžēl jāsaka, ka neviens baltums nav bez melnumiņa – Spaikam ir problēmas ar imunitāti: uz ķepiņām ir nepārejoši pušumi, kas regulāri jākopj. Tomēr ar to ir iespējams sadzīvot un pierast pie regulāras ķepiņu apārstēšanas. Par spīti tam, Spaiks pavisam noteikti būs lielisks draugs un ģimenes loceklis jebkuram. Spaikam kā senioram ir "Ulubeles" garantētais atbalsts "Zelta veselības polise", kas nozīmē "Ulubeles" nodrošinātu vai apmaksātu dzīvnieka veterināro aprūpi līdz pat mūža beigām. Zelta veselības polises pienākas ikvienam patversmes sunim virs astoņu gadu vecuma.

Ķobis ir aptuveni četrus līdz piecus gadus vecs suņu puika. Viņš ir ļoti draudzīgs, aktīvs, enerģisks un mīļš pret cilvēkiem. Vienīgais, kas Ķobim nav pa prātam, ir suņu puikas – tā teikt, "vienotu valodu" viņš līdz šim ar savas sugas dzimuma pārstāvjiem nav atradis. Ķobi atrada 2016. gada jūlijā Mārupē.

Viņš ir klīniski vesels, vakcinēts, mikročipēts un kastrēts. Sava lielā auguma un milzīgās enerģijas dēļ nebūs piemērots ģimenei ar maziem bērniņiem. Citādi būs lielisks draugs, mīlulis un sargs savējiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!