Foto: Privātais arhīvs

Ja Jaunajā gadā esi apņēmies paveikt kādu labu darbiņu, iespējams, vērts padomāt par nelaimē nonākušiem dzīvnieciņiem. Dzīvnieku patversmē "Ulubele" mīt daudzi jo daudzi peļu junkuriņi, kuru skatiens tā vien sauc pēc saimnieka. Iepazīsties ar trīs mīluļiem, kas var veicināt laba darbiņa sākšanu! Ja zini kādu, kas tieši šobrīd ir spējīgs parūpēties par murrātājiem, sazinies ar patversmi, lai jau tālāk noskaidrotu, kā vari četrkājainajam draugam sagādāt labu dzīvi jaunās mājās.

Kasja (attēlā) ir aptuveni deviņus gadus veca senioru kaķene. Viņa ir neatkarīga un mazliet nedroša, tomēr ar citiem kaķiem sadzīvo ļoti labi. Kasja savas nedrošības dēļ noteikti nav piemērota ģimenēm ar bērniem. Mincei ir nepieciešams klusums, miers un drošības sajūta. Mazi bērnu pirkstiņi, kas grib spēlēties un mīļot kaķīšus, kā arī citi aktīvi mīlestības apliecinājumi nebūs mincei pa prātam. Kasja ir vesela, sterilizēta, vakcinēta un gaida savu cilvēku.

Bobs ir aptuveni 10 gadus vecs, ļoti mīļš un rotaļīgs runčuks. Viņš labi sadzīvo ar citiem kaķiem un ir ļoti kārtīgs. Pērn, 2015. gadā, Bobu kopā ar kaķenīti Kasju izņēma no dzīvokļa, kur viņi turēti ļoti sliktos apstākļos.

Taču tagad Bobs ir atkopies, vesels, sterilizēts, vakcinēts un gatavs doties uz mājām. Bobs būs piemērots ģimenēm bez maziem bērniem.

Pinkijs ir aptuveni sešus gadus vecs, ražena auguma, omulīgs runčuks. Viņš ir neatkarīgs runcis, kas mīļoties nāk tad, kad pašam sagribas. Pinkijs var būt dikti mīļš, taču var arī parādīt "radziņus". Mazais bandītiņš. Arī Pinkijs nebūs piemērots ģimenēm ar maziem bērniem.

Pinkijam ir hroniskas iesnas, bet ar to ir iespējams sadzīvot, saimniekam izprotot, kā pareizi runčuku aprūpēt. Runčuks jaunajiem saimniekiem tiks atdots sterilizēts un vakcinēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!