Foto: Privātais arhīvs
Gados jauni, veci, arī nešķirami – tādi ir sunīši, kuri aizvien vēl gaida saimnieku dzīvnieku patversmē "Ulubele". Ne visi dzīvnieki ir atrasti, klaiņojam pa ielām. Citi mīluļi patversmē nonāk tāpēc, ka saimniekam kļūst sliktāk ar veselību vai viņš aiziet mūžībā, bet par sunīšiem neviens vairs nevar parūpēties. Iepazīsti četru sunīšu stāstus!

Fleksis ir aptuveni deviņus gadus vecs suņu opītis. Ļoti mīļš un jauks pret cilvēkiem, labprāt uzturas cilvēku kompānijā. Noteikti neatteiks saviem jaunajiem saimniekiem došanos garās pastaigās. Lai gan Fleksis ir ļoti draudzīgs pret cilvēkiem, ar saviem sugas pārstāvjiem viņam nav izdevies atrast kopīgu valodu. Viņš absolūti nepieņem citus dzīvniekus, tāpēc Fleksim vajadzētu būt vienīgajam četrkājainajam mīlulim ģimenē.

Fleksis piemērots būs gan ģimenēm ar bērniem, gan arī cilvēkiem, kuri ir gatavi viņam veltīt pietiekami daudz laika un uzmanības. Suņu opītis pirms diviem gadiem tika atrasts, klaiņojam Stopiņu novadā Upeslejās. Fleksis ir vakcinēts, čipēts un kastrēts.

Dzīvnieku patversmē "Ulubele" iedrošina: "Nebaidies adoptēt suņu senioru! Fleksis to ļoti novērtēs un spēs saviem jaunajiem saimniekiem sniegt nerimstošu mīlestību līdz sava mūža galam."

Vilis ir aptuveni vienu līdz divus gadus jauns suņu puika. Viņš ir ļoti aktīvs, enerģisks, draudzīgs un ļoti labprāt dodas garās pastaigās. Tieši tāpēc Vilis būs piemērots aktīviem cilvēkiem vai ģimenēm, tomēr ieteicams bez maziem bērniem un citiem astaiņiem. Laikam jau suņu puika vēlas, lai visa uzmanība un lutināšana tiek viņam vien.

Tā kā suņuks vēl ir juniora gados, viņam būtu nepieciešami paklausības treniņi, lai pēcāk varētu savam saimniekam klausīt uz vārda. Vilis atrasts tika 2016. gada augustā, klaiņojam pa Nīcgales ielu Rīgā. Puika ir vakcinēts, mikročipēts un kastrēts.

Lūk, kāds īpašs stāsts par divām suņu draudzenēm, kas ļoti labprāt kopīgi dotos uz savām jaunajām, īstajām mājām:

Džūlija ir aptuveni astoņus gadus veca suņu seniore, kuras aktīvais un enerģiskais gars vēl aizvien ir viņas spilgtākās rakstura iezīmes. Viņa ir socializēta suņu meitene, ļoti mīļa pret cilvēkiem, kā arī labi sadzīvo ar citiem suņiem.

Džūlija ir izturējusi kinoloģes testu, patlaban viņa palīdz socializēties un atvērties bērniņiem ar veselības problēmām. Viņas paklausība un sabiedriskums ir galvenie faktori, kas pārliecina, ka Džūlija ir piemērota jebkāda tipa cilvēkiem vai ģimenēm. Sunīte lieliski iederēsies arī ģimenē ar maziem bērniem.

Savukārt Nona ir aptuveni divus gadus jauna, ļoti mīļa sunīte. Arī viņai enerģijas ikdienā ir gada daudz, lai skrietu, dauzītos un ietu garās pastaigās. Nona labi sadzīvo ar citiem suņiem. Visas labās rakstura iezīmes Nona ir mācījusies no Džūlijas, tāpēc vēl papildu viņu apmācot, izaugs īpaši sabiedriska un paklausīga suņu dāma.

Suņu draudzenītes – Džūlija un Nona – patversmē nonāca 2016. gada maijā saimnieces veselības problēmu dēļ. Abas suņu dāmas ir vakcinētas, mikročipētas un sterilizētas. "Nona un Džūlija ir saaugušas kopā kā cimdiņš ar rociņu, tāpēc gan mēs, gan viņas ļoti priecātos, ja kāds sniegtu mājas abām suņu draudzenēm kopā!" aicina patversmē.

Ja kāds sunītis un viņa stāsts tevi uzrunāja, sazinies ar dzīvnieku patversmi "Ulubele", lai uzzinātu, kā vari četrkājainajiem draugiem palīdzēt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!