Trīs draudzīgi un veseli suņu puikas gaida savus jaunos saimniekus dzīvnieku patversmē "Ulubele". Daži no nelaimē nonākušajiem patversmē mīt jau gadiem, taču šajā laikā ir pierādījuši, ka spēj būt pacietīgi un mīļi. Iepazīsties ar šiem draugiem, kurus vari sastapt patversmē. Varbūt kāda stāsts uzrunās tieši tevi?

Semis (patversmē iesaukts par Semku) ir aptuveni septiņus gadus vecs suņu puika. Semis ir ļoti mierīgs, nosvērts un paklausīgs. Lai gan sākumā pret svešiniekiem izturas piesardzīgi un nedaudz baidās, tad ar laiku pierod un kļūst ļoti uzticīgs un draudzīgs. Atbilstoši suņuka vecumam, viņa veselības stāvoklis ir labs. Semis ir mikročipēts un vakcinēts, kā arī pirms adopcijas tiks kastrēts.

Semi 2010. gada oktobrī atrada kastē pie patversmes vārtiem. Toreiz viņš vēl bija pavisam mazs, nesen dzimis kucēns (~1,5 mēnesis) un kopš tā laika Semis dzīvo patversmē, diemžēl tā arī līdz šim savas mājas un īsto cilvēku nesatiekot. Tomēr Semis vēl pacietīgi gaida un tic, ka viņa cilvēks drīz atnāks un vedīs viņu uz mājām. Vislabāk piemērots Semis būs mierīgiem, klusiem vai vecāka gada gājuma cilvēkiem.

Krevete ir aptuveni četrus gadus vecs, paklausīgs, melns suņu puika (attēlā). Viņš ir aktīvs, draudzīgs, gudrs un mīļš suns, kurš labi satiek ar citiem suņiem. Kreveti kopā ar māsiņu 2013. gada aprīlī atrada Dārziņos pie kāda namiņa. Māsiņai līdz šim liktenis ir bijis labvēlīgāks – viņa jau ir devusies mājās, tomēr Krevete turpina vēl pacietīgi gaidīt savu cilvēku. Puika ir klīniski vesels, vakcinēts un mikročipēts. Pirms adopcijas tiks arī kastrēts. Krevete būs piemērots ikvienam suņu mīlim – lieliski iederēsies gan ģimenē ar bērniem, gan būs labs sabiedrotais vecāka gada gājuma cilvēkiem.

Forests Frends ir liela auguma, draudzīgs un aktīvs, aptuveni sešus gadus vecs suņu puika. Viņš ļoti labprāt uzturas cilvēku klātbūtnē un dodas garās pastaigās. Forests Frends noteikti būt labs sabiedrotais aktīviem cilvēkiem vai ģimenēm ar bērniem, kuri vēlas, lai suns ir viņu labākais draugs un kompanjons ik dienas – suņuks būs gatavs uz visdažādākajiem piedzīvojumiem kopā ar savu cilvēku.

Foto: Privātais arhīvs

Patversmē Forests Frends mitinās jau pusgadu, kopš viņu atrada, vienu pašu klaiņojam pa ielu. Suņu puika ir klīniski vesels, vakcinēts un mikročipēts. Pirms adopcijas tiks arī kastrēts.

Ja vēlies par sunīšiem uzzināt ko vairāk vai spēj palīdzēt četrkājainajiem draugiem, sazinies ar patversmi "Ulubele".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!