Foto: Privātais arhīvs
Lai palīdzētu patversmē nonākušajam dzīvnieciņam atrast jaunu saimnieku, bet cilvēkam, iespējams, saskatīt likteņa varā atstātajā sunītī vai kaķītī savu nākamo mājas mīluli, turpmāk ziņosim par tiem četrkājainajiem draugiem, kuri mīt dzīvnieku patversmē un ir gatavi kaut tūlīt doties uz jaunajām mājām. Iepazīsties ar trim jaukiem sunīšiem, kuri ir sava saimnieka gaidās!

Bulta ir aptuveni vienu gadu jauns suņu puika. Patversmē Bulta nonāca šī gada 27. oktobrī, kad viņu, vienu klīstam pa ielām, notvēra suņu ķērāji. Bulta ir ļoti aktīvs, enerģijas pārpilns un draudzīgs. Labprāt uzturas cilvēku sabiedrībā un labi satiek ar citiem suņiem. Suņuks piemērots aktīviem cilvēkiem, kas gatavi veltīt sunītim pietiekami daudz laika, lai kopīgi nodotos dažādām sportiskām aktivitātēm. Bulta iederēsies ģimenēs ar maziem bērniem. Suņu puika ir klīniski vesels, vakcinēts, kastrēts un ar mikročipu.

Čipsis ir aptuveni piecus līdz sešus mēnešus jauns kucēns. Patversmē viņš nonāca šī gada 9.novembrī. Čipsis ir ļoti mīļš, rotaļīgs, draudzīgs suņu puika, kurš ar lielāko prieku dodas garās pastaigās. Čipsim ir nepieciešams iemācīties paklausību, taču pagaidām viņš vēl ir liels draiskulis. Noteikti piemērots aktīviem cilvēkiem. Čipsis ir radis dzīvot ārā, tāpēc ideālākais variants viņa jaunajām mājām būtu privātmāja ar pagalmu, kurā regulāri izskraidīties. Čipsis ir klīniski vesels, vakcinēts un ar mikročipu.

Džekijam ir aptuveni 8-9 gadi. Viņš ir ļoti mierīgs, nosvērts un paklausīgs suņuks, kurš labi satiek ar citiem dzīvniekiem. Patversmē Džekijs dzīvo kopš pagājušā gada oktobra. Suns ir klīniski vesels, vakcinēts, kastrēts un ar mikročipu. Džekijs gaida, kad viņu aizvedīs uz mājām pie ģimenes, suņuks neiebildīs arī pret bērniem, jo Džekijs ir mīļš pret ikvienu. Suņu puika ir pieradis dzīvot ārā, tāpēc viņš ļoti novērtēs, ja viņa jaunajai ģimenei būs pagalms vai lauku sēta, kurā iekārtot sev vietiņu, izskrieties, kad uznāk kāre, un galvenokārt uzticīgi sargāt savējos, lai neviens garnadzis neiedomātos nākt "ciemos".

Visi trīs sunīši šobrīd atrodas dzīvnieku patversmē "Ulubele" Stopiņu novada Līčos. Ja vēlies par kādu no sunīšiem uzzināt ko vairāk, sazinies ar patversmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!