Foto: F64

Trešdien, 31. oktobrī, Ugunsgrēkos gājuši bojā divi cilvēki, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Pulksten 16.15 tika saņemts izsaukums Olaines novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg koka dzīvojamā māja 50m2 platībā. Veicot ugunsgrēka dzēšanas darbus ugunsdzēsēji glābēji atrada vienu bojāgājušu cilvēku. Ugunsgrēks likvidēts pulksten 22.21.

Savukārt 21.58 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz dzīvojamo māju Rīgā, kur bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ēkā deg mēbeles 5m2 platībā. No piedūmotās ēkas ugunsdzēsēji glābēji izglāba vienu cilvēku, kurš bija cietis un nodeva NMPD mediķiem. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks. Pulksten 23.48 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, kūdra, elektrības vadi, mēbeles, divas vieglās automašīnas, dzīvoklī dega grīda, saimniecības ēka, sodrēji ēkas dūmvadā un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 41 izsaukumu – 18 uz ugunsgrēku dzēšanu un 15 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!