Foto: Shutterstock
Saistībā ar ūdensvada izbūves darbiem Jaunciema gatvē iespējami satiksmes apgrūtinājumi, ko lielā mērā radījuši apakšuzņēmēju nenodrošinātie satiksmes regulētāji, informēja SIA "Rīgas Ūdens" pārstāvis Artūrs Mucenieks.

Saistībā ar ūdensvada izbūves darbiem Jaunciema gatvē iespējami satiksmes apgrūtinājumi, ko lielā mērā radījuši apakšuzņēmēju nenodrošinātie satiksmes regulētāji, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas Ūdens" pārstāvis Artūrs Mucenieks.

Mucenieks norādīja, ka arī otrdien no rīta, iebraucot Rīgā, Jaunciema gatvē saglabāsies satiksmes ierobežojumi, taču situāciju atvieglos tas, ka būs nodrošināti satiksmes regulētāji.

Ūdens vads uz Jaunciemu tiek būvēts, lai nodrošinātu drošu ūdens apgādi apdzīvotās vietas iedzīvotājiem, piebilda "Rīgas ūdens" pārstāvis.

Kā ziņots, saistībā ar "Rīgas ūdens" pasūtītajiem ūdensvada izbūves darbiem līdz pat pavasarim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Rīgā, Jaunciema gatvē, iepriekš informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Būvdarbi Jaunciema gatvē tiks veikti pa posmiem, kopumā sešu kilometru garumā. Satiksme tiks organizēta ar luksoforiem pa vienu braukšanas joslu. Rīta un vakara maksimuma stundās satiksmi organizēs ar regulētājiem.

Pirmā posma izbūve, no Traktoru ielas kilometru garā posmā Jaunciema virzienā, tiks sākta 10.oktobrī un noslēgsies 28.oktobrī.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu un iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas Jaunciema gatves ierobežotajā posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!