Foto: DELFI

Portāls "liepajniekiem.lv" piektdien saņēma informāciju, ka Jūrmalciemā no jūras izskalots bojā gājis cilvēks. Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka pludmalē strādājuši Valsts policijas darbinieki, vēsta portāls.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Vendija Pikše apstiprināja, ka piektdien ap pulksten 10.30 ugunsdzēsēji glābēji saņēmuši izsaukumu uz Jūrmalciemu. Taču glābēji vēl bijuši ceļā, kad izsaukums atsaukts un glābēji atgriezušies depo, vēsta "liepajniekiem.lv".

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga apstiprināja, ka 5.oktobrī pulksten 9.20 Nīcas pagasta Jūrmalciemā jūras krastā atrasts izskalots cilvēka līķis.

Uz jautājumu, vai nelaimes gadījums, kurā cilvēks gājis bojā, noticis piektdienas rītā vai arī jūra atdevusi kādu iepriekš meklētu cilvēku, policijas pārstāve atbildēt diemžēl nevarēja. Vien norādīja, ka policijā uzsākts kriminālprocess.

Portāls "liepajniekiem.lv" noskaidroja, ka bojā gājušais ir vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!