Foto: F64

Izmeklējot slepkavības mēģinājumu Aizputes novadā, Valsts policija (VP) aicina atsaukties personas, kuras laika posmā no 28. septembra līdz 30. septembrim braukušas pa autoceļu Kalvene – Aizpute (PS111).

Svarīgi ir policijai sniegt visu informāciju, piemēram, par šajā posmā uz ceļa vai ceļa malā manītām automašīnām, personām vai jebkādām citām niansēm, pat ja sākotnēji šī informācija nešķiet būtiska.

VP īpaši aicina atsaukties autovadītājus, kuri 30. septembrī laika posmā no pulksten 9 līdz 16.30 atradās Aizputes novada Lažas pagastā vai arī brauca pa autoceļu Kalvene – Aizpute.

Šīs personas aicinātas arī pārskatīt videoreģistratora ierakstus, un it īpaši, ja pamana tajos ko aizdomīgu, sazināties ar policiju. Iespējams, videoreģistratoros var būt fiksēts autotransports, cilvēki vai situācijas, kas var būt ļoti nozīmīgas izmeklēšanai.

Sazināties ar policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 67014002 vai arī rakstot e-pastu uz kip@vp.gov.lv.

Jau vēstīts, ka svētdienas pēcpusdienā privātā veselības uzlabošanas iestādē Aizputes novada Lažas pagastā tika sašauti trīs cilvēki.

VP pārstāve Ilze Jurēvica pastāstīja, ka apšaude notikusi kādā viesu namā, un tajā sašauti trīs cilvēki.

Latvijas Televīzija, atsaucoties uz Valsts Policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieku Rimantu Kārkliņu, svētdien vēstīja, ka uzbrukums varētu būt bijis pasūtījuma slepkavības mēģinājums. Noziegums vērsts pret personām, kas atradās automašīnā, un tas ļauj secināt, ka tieši šīs personas bija uzbrukuma mērķis, skaidrojis Kārkliņš.

Viņš norādījis, ka noziegumā saskatāmas pasūtījuma slepkavības pazīmes, un kriminālprocess sākts par slepkavības mēģinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!