Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Naktī uz ceturtdienu Rīgas pašvaldības policijas darbinieki Ķengaragā aizturējuši kādu meklēšanā izsludinātu bezpajumtnieku, kurš uzbrucis sievietei, kas bija viņu izmitinājusi.

Pašvaldības policijā portālu "Delfi" informēja, ka 13. septembrī neilgi pēc pulksten vieniem naktī Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devušies uz Ķengaragu, kur norisinājies konflikts starp kādu sievieti un vīrieti.

Likumsargi izsaucēju sastapuši pie norādītā daudzdzīvokļu nama durvīm, kur viņa par radušos situāciju pastāstījusi vairāk. Sieviete atklāja, ka nesen savā mājoklī atļāvusi palikt kādam 27 gadus vecam bezpajumtniekam. Abi sākuši dzīvot kopā līdz jaunais draugs sācis rīkot tračus.

Notikuma dienā izcēlies strīds, kura laikā vīrietis mēģinājis sievieti fiziski ietekmēt. Izsaucēja skaidrojusi, ka ir pārdomājusi un vīrieti savā mājvietā vairs nevēlas izmitināt.

Policisti devušies uz izsaucējas mājokli, kur vīrietis aicināts dzīvokli pamest. Vienlaikus veikta personas datu pārbaude. Tās laikā atklājies, ka vīrietis izsludināts meklēšanā.

Līdz ar to nevēlamais iemītnieks aizturēts un nogādāts tuvākajā Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!