Foto: DELFI Aculiecinieks

Rīgā, Ķengaragā, piektdienas vakarā notikusi divu trolejbusu sadursme, kuras rezultātā viens no trolejbusiem iebraucis mazumtirgotāja "Maxima Latvija" veikalā, apstiprināja Valsts policijas preses pārstāve Ilze Jurēvica.

Negadījums noticis Višķu ielā 14. Trolejbuss ietriecies veikala sienā, tāpēc no ēkas evakuēti cilvēki, lai speciālisti pārliecinātos par celtnes drošu lietošanu. Informācija par notikušo nodota būvvaldei.

"Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule sacīja, ka negadījumā "Maxima" veikalam bojāta siena un iekaramie griesti. Pēc sākotnējās informācijas neviens no veikala darbiniekiem un apmeklētājiem nav cietis. Ēka pulksten 16.30 tika nekavējoties evakuēta.

Dupate-Ugule norādīja, ka notikuma vietā atrodas policija un atbildīgie dienesti, kuri patlaban veic situācijas izmeklēšanu, un veikala telpās strādā "Maxima Latvija" tehniskā departamenta darbinieki. Patlaban veikals ir slēgts.

Rīgas sabiedriskā transporta nodrošinātāja "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis sacīja, ka šāda tipa negadījums ir neparasts, tāpēc veiks tehnisko ekspertīzi pašam transporta līdzeklim un prasīs sniegt vadītāja liecību. Negadījuma izmeklēšanā iesaistīta arī Valsts policija. Zaķis piebilda, ka tiks veikta arī iekšējā izmeklēšana, lai saprastu, kāpēc šāda sadursme notikusi.

Plašāku informāciju par negadījuma iemesliem tiks sniegta ne ātrāk par pirmdienu, 3.septembri.

Negadījumā cietis sienā iebraukušā trolejbusa vadītājs.

Notikuma vietā satiksme ir apgrūtināta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!