Foto: DELFI
Piektdien, Rīgā, Aleksandra Čaka ielā kravas auto sarāvis trolejbusa kontakttīklu, tādēļ satiksme posmā no Blaumaņa līdz Ģertrūdes ielai tika slēgta. Ap pulksten 16.40 satiksme atjaunota, portāls "Delfi" noskaidroja Valsts policijā.

Izsaukums uz negadījuma vietu Čaka ielā Valsts policijā saņemts pulksten 13.42.

Kā portālam "Delfi" sacīja viens no notikušā aculieciniekiem, incidents noticis jau ap pulksten 13.40, bet policijas brigādes ieradušās vien ap pulksten 14.10, kad arī slēgta iela.

Incidentā cietušas vismaz trīs automašīnas, uz vietas strādājis arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

Avārijas vietā no māju sienām izrauti stiprinājumi, Lāčplēša un Čaka ielas krustojumā bojāts luksofora stabs, kas drīz pēc notikušā mainīts.

Avārijā bojājumi nodarīti arī spēļu zālei Lāčplēša un Čaka ielas krustojumā – ēkai sadauzīti vairāki izkārtnes burti.

Uzņēmumā "Rīgas satiksme" portālu "Delfi" informēja, ka šobrīd notikuma vietā strādā speciālisti, kuri novāc kontakttīklus.

Izmaiņas skārušas arī trolejbusu kustības maršrutu. Transportlīdzekļi kursē līdz Ģertrūdes ielai. Plānots, ka bojāto vietu labos nakts stundās, informē "Rīgas satiksmē".

Izsaukumu uz negadījuma vietu Čaka ielā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) saņēmis pulksten 13.42. No notikuma vietas uz slimnīcu ar kājas traumu aizgādāts viens cietušais, garāmgājējs, kurš bijis stabilā stāvoklī, pie samaņas.

Kā informēja policijā, ap pulksten 16.15 satiksme atjaunota, taču 10 minūtes vēlāk policijā vēstīja, ka saistībā ar vadu mainīšanu A.Čaka ielā slēgta kustībā posmā no Lāčplēša līdz Bruņinieku ielai. Ap pulksten 16.40 tika ziņots, ka satiksme ir atjaunota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!