Foto: DELFI
Galvaspilsētā piektdienas, 17. augusta, pēcpusdienā izveidojušies ievērojami sastrēgumi, liecina vietnē "balticmaps.eu" pieejamā informācija.

Sastrēgumi izveidojušies daudzviet Rīgas centrā. Piemēram, uz Krišjāņa Valdemāra ielas un Eksporta ielas pie Vanšu tilta. Sastrēgumi veidojas arī 13. janvāra ielas un Raiņa bulvāra krustojuma apkārtnē, taču satiksme pa Aleksandra Čaka ielu rit salīdzinoši raiti, liecina "balticmaps.eu" informācija.

Krietni lēnāka satiksme ir Lāčplēša ielas posmā no Avotu līdz Tērbatas ielai, kā arī pār Gaisa tiltu, virzienā uz centru.

Daugavas kreisajā krastā sastrēgumi izveidojušies Vanšu tilta un Akmens tilta apkārtnēs, kā arī uz Mūkusalas ielas pirms rotācijas apļa. Satiksme ir lēna arī Kārļa Ulmaņa gatvē no Ojāra Vācieša ielas līdz Vienības gatvei.

Jāņem vērā, ka jau kopš ceturtdienas daudzviet Rīgā spēkā stājušies satiksmes ierobežojumi.

Satiksmi Rīgā apgrūtina arī ceļu satiksmes negadījumi. Portāls "Delfi" novēroja, ka uz Merķeļa ielas starp diviem pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" autobusiem ir iespiests vieglais auto.

Sazvanīt "Rīgas satiksmi", lai uzzinātu par sabiedriskā transporta kustības raitumu un iespējamo kavēšanās laiku portālam "Delfi" piektdienas pēcpusdienā neizdevās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!