Foto: DELFI

Valsts policija sākusi resorisko pārbaudi par advokāta, "KPV LV" līdera Alda Gobzema rīcību, iespējams, izpaužot ierobežotas pieejamības informāciju, portālam "Delfi" apstiprināja Valsts policijā.

Trešdien Gobzems sociālajā tīklā "Facebook" publicējis ierakstu, kurā klāt pievienots attēls ar viņam sūtītu paziņojumu no VP.

Tajā skaidrots, ka Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes lietvedībā atrodas resoriskās pārbaudes materiāls par iespējamu ierobežotas informācijas pieejamības informācijas izpaušanu. Viņš lūgts ierasties VP, lai sniegtu paskaidrojumus.

Ziņots, ka pagājušajā nedēļā pret uzņēmēju, partijas "KPV LV" līdzpriekšsēdētāju Lindu Liepiņu sākts kriminālprocess par ziņu izpaušanu bez izmeklētāja atļaujas.

Tāpat vēstīts, ka KNAB kriminālprocesā par iespējamu nelikumīgu partijas "KPV LV" finansēšanu šovasar aizturēja Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu, "KPV LV" valdes locekli Ati Zakatistovu un uzņēmēju, AS "Eco Baltia" padomes priekšsēdētāju Viesturu Tamužu. Vēlāk gan trijotne tika atbrīvota, viņiem piemērojot ar brīvības atņemšanu nesaistītus drošības līdzekļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!