Foto: Shutterstock

Saistībā ar triatlona sacensību "Rīgas Triatlons 2018" Eiropas Junioru kausa izcīņas sprinta distancē rīkošanu, sestdien un svētdien vairākās Rīgas ielās tiks ierobežota satiksme, informē Rīgas dome.

No sestdienas pulksten 9 līdz 12. augusta pulksten 19 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Kuģu ielas posmā, no Trijādības ielas līdz Mūkusalas ielai un Mūkusalas ielā, posmā no uzbrauktuves uz Akmens tilta līdz Kuģu ielai.

No sestdienas pulksten 17 līdz svētdienas pulksten 17 tiks aizliegts apstāties un stāvēt Mūkusalas ielā, posmā un virzienā no Bieķensalas ielas līdz Akmeņu ielai. Šajā laika posmā tur tiks aizliegts arī apstāties un stāvēt.

Tāpat sestdien no pulksten 13.30 līdz pulksten 15 un svētdien no pulksten 8.30 līdz pulksten 16.15 tiks ierobežota vai slēgta arī kuģošanas līdzekļu satiksme Zunda kanālā pie AB dambja.

Svētdien no pulksten 6 līdz pulksten 17 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mūkusalas ielā, posmā un virzienā no Bieķensalas ielas līdz Kuģu ielai un Akmens tilta nobrauktuvē uz Kuģu ielas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!