Foto: LETA
"RīgaTV 24" raidījuma "Rampas ugunis" vadītāja Andra Kiviča un raidījuma "Nacionālo interešu klubs" vadītāja Didža Šmita pievienošanās partijai "KPV LV" pārsteigusi medija kolektīvu. Šo personu lēmums nav saistīts ar "RīgaTV 24" darbību, uzsver televīzijas direktors Klāvs Kalniņš.

Kā portālu "Delfi" informēja Kalniņš, abu personu paziņojumi pārsteiguši televīzijas kolektīvu, un nu gan Šmits, gan Kivičs "RīgaTV 24" vairs nestrādā.

"Šo personību lēmums nav saistīts ar "RīgaTV 24" darbību. [..] "RīgaTV 24" vienmēr bijis politiski neitrāls, un vienmēr tāds arī paliks, nodrošinot skatītājiem viedokļu daudzveidību," uzsver televīzijas direktors.

Kanālā pēc abu ētera personību pēkšņajiem paziņojumiem par iesaistīšanos politikā notiek aktīvs darbs pie raidījumu formātu attīstīšanas un norisinās pārrunas ar potenciālajiem raidījumu vadītājiem.

"Nacionālo interešu klubu", iespējams, vadīs bijušais politiķis un uzņēmējs Vilis Krištopāns. Savukārt uz raidījuma "Rampas ugunis" vadītāja amatu plānots izsludināt konkursu.

Ziņots, ka pagājušajā nedēļā mūziķis un televīzijas personība Kivičs paziņoja, ka nolēmis pievienoties Artusa Kaimiņa vadītājai partijai "KPV LV" un startēs gaidāmajās 13. Saeimas vēlēšanās.

Pirmdien, 30. jūlijā, par to paziņoja arī "Nacionālo interešu klubs" vadītājs un Latvijas Zivrūpnieku savienības prezidents Šmits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!