Foto: LETA
Ceturtdien, 5. jūlijā, ap pulksten 16 Valsts policijas Rīgas Ziemeļu iecirknis saņēmis izsaukumu uz nūdistu pludmali Vecāķos, kur vīrietis pašapmierinājās, skatoties uz kādu sievieti, informē policijā.

Notikuma vietā likumsargi noskaidroja, ka kāda sieviete atpūtās pludmalē un, pēc viņas teiktā, pēkšņi pamanīja vīrieti, kurš, skatoties uz viņu, pašapmierinājās.

Sieviete, domādama, ka vīrietis pārstās savu nodarbi, piecēlusies kājās un pārmetoši skatījusies uz viņu. Taču vīrietis iesākto turpinājis.

Pēc brīža vīrietis esot piegājis sievietei tuvāk un atsācis pašapmierināties vien dažus metrus no viņas. Sieviete sadusmojusies un izsaukusi Valsts policiju.

Likumsargi aizturējuši vīrieti un nogādājuši viņu policijas iecirknī paskaidrojumu sniegšanai. 1953. gadā dzimušais aizturētais iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Pret vīrieti sākta administratīvā lietvedība pēc Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 167. panta par sīko huligānismu. Par šādām darbībām vīrietim var tikt uzlikts naudas sods no 70 eiro līdz 500 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!