Foto: DELFI

Partija "Saskaņa" vēl lems par saraksta līderi Vidzemē un vai virzīt jaunu Valsts prezidenta amata kandidātu, informēja "Saskaņas" priekšsēdētāja vietnieks Jānis Urbanovičs.

Politiķis uzsvēra, ka lēmums tiks pieņemts koleģiāli, līdz ar to viņš pagaidām atturējās komentēt, kurš varētu tikt virzīts kā saraksta līderis un būs prezidenta kandidāts. Viņš apgalvoja, ka "Saskaņai" ir daudz kandidatūru, bet konkrētus vārdus nenosauca.

Urbanovičs uzskata, ka arī citām partijām, kuras iestājas par atklātību, būtu pareizi izvirzīt savus kandidātus arī prezidenta amatam.

"Saskaņas" priekšsēdētājs Nils Ušakovs pagaidām nav komentējis jautājumu par "Saskaņas" līderi Vidzemē un iespējamo prezidenta kandidātu.

Kā ziņots, "Saskaņa" sākotnēji apstiprināja bijušo Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskapu Pēteri Sproģi kā pirmo numuru vēlēšanu sarakstā Vidzemē un kā partijas prezidenta kandidātu. Trešdien Sproģis paziņojis, ka atsauc dalību 13.Saeimas vēlēšanās, kā arī nebūs "Saskaņas" izvirzītais Valsts prezidenta kandidāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!