Atgādinot sabiedrībai par gaismu atstarojošu elementu lietošanas nozīmību ikdienā, Valsts policija (VP) sadarbībā ar apģērbu zīmolu ZIB* ir izveidojusi pamanāmu un dzīvespriecīgu apģērbu kolekciju "Festivālu vasara", kas otrdien tiek prezentēta plašākai sabiedrībai. Prezentācijai bija iespējams sekot tiešraidē portālā "Delfi".

Policijā norāda, ka gaismu atstarojošu apģērbu lietošana ir būtiska ne tikai tumšajos un aukstajos mēnešos, bet gan visu cauru gadu, tāpēc arī izveidota kolekcija.

"Šīs kolekcijas apģērbi izskatās lieliski ne tikai dienā, bet pilda svarīgo atstarotāja funkciju diennakts tumšajās stundās – ērts un košs dizaina apģērbs, kas spēj glābt dzīvību," norāda policijā.

Policijā lēš, ka kolekcija radīta gan karstām vasaras ballītēm un festivāliem, gan mierīgiem pilsētas svētkiem un velo izbraucieniem ar draugiem pa naksnīgu pilsētu.

Atstarojošo tērpu un aksesuāru kolekcijas "Festivālu vasara" prezentācijā otrdien Dzelzceļa muzejā piedalās Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis, Latvijas Transportlīdzekļu asociācijas valdes loceklis Juris Stengrevics un ZIB* uzņēmuma vadītāja Inga Līsmane un uzņēmuma projektu vadītāja Laima Jaunā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!