Foto: DELFI

Sestdien partiju apvienības "Jaunā Vienotība" kopsapulcē apstiprināts Jēkabpils reģionālās partijas iesniegums par iestāšanos apvienībā, informēja partijas preses pārstāvis Sandris Sabajevs.

Līdz ar to "Jauno Vienotību" pašlaik veido piecas partijas – "Vienotība", "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei" un Jēkabpils reģionālā partija.

"Ar katru jaunu biedru partiju apvienība kļūst spēcīgāka un esmu gandarīts, ka šobrīd esam plaši pārstāvēti visā Latvijā. Partiju apvienības paplašināšanās turpināsies," paudis "Jaunās Vienotības" valdes priekšsēdētājs un premjerministra amata kandidāts Krišjānis Kariņš.

Savukārt partijas "Kuldīgas novadam" valdes priekšsēdētāja Inga Bērziņa norādījusi, ka partiju apvienības spēks ir tās pieredzē un kompetencē. "Reģionu partijas pilnībā pārzina savu novadu vajadzības, redz, kādā virzienā būtu nepieciešams strādāt un ieguldīt līdzekļus, lai Latvijas reģioni plauktu uz zeltu. Savukārt partija "Vienotība" ir pierādījusi savu spēju atbildīgi strādāt valstiskā līmenī. Ne velti "Vienotība" tās politiskajiem konkurentiem ir neērta – tā iestājas par Valsts prezidenta atklātu ievēlēšanu, konsekventi cīnās pret Kremļa ietekmi Latvijā, iestājas par pārmaiņām izglītībā," uzsvērusi Bērziņa.

"Vienotības" valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens norādījis, ka par spīti politiskās vides sadrumstalotībai, ir izdevies panākt, ka partijas ar līdzīgām vērtībām strādā kopā partiju apvienībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!