Foto: LETA

Rīgas dome (RD) ar trim uzņēmumiem noslēgusi 88 914 eiro vērtu līgumu, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), par kopumā 132 stacionāro un mobilo invalīdu ratiņkrēslu tehnisko apkopi un remontu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības birojā.

Iepirkumu RD Labklājības departaments sadalīja sešās daļās, ļaujot pretendentiem pieteikties vienam vai vairākiem veicamajiem uzdevumiem. Pirmās divas daļas paredz kopumā 87 stacionāro ratiņkrēslu pacēlāju apkopi un remontu, bet atlikušās četras – dažādu modeļu mobilo pacēlāju apkopi un remontu, kas jāveic kopumā 45 pacēlājiem.

Nolikums paredz, ka pacēlāji uzņēmumiem līdz šā gada beigām ir jāaprūpē trīs reizes – līdz 30. jūnijam, līdz 20. septembrim un līdz 15. decembrim. Uzņēmumiem arīdzan jānovērš pacēlāju darbības traucējumi, ko radījusi pacēlāju lietotāju rīcība. Remontdarbi jāveic pēc RD vai pacēlāja lietotāja izsaukuma.

Konkursā pieteicās trīs uzņēmumi – SIA "Rol-automatik set", SIA "Elevet" un SIA "Tehnovers".

Aleksandram Iļkunam, Sergejam Koliškinam un Jurijam Rudņickiham piederošais "Tehnovers" veiks darbus par kopējo līgumcenu 37 036 eiro, ieskaitot PVN. Uzņēmums pērn apgrozīja 501 829 eiro, nopelnot 5325 eiro.

Sergejam Karlovam piederošais "Rol-automatik set" darbus veiks par kopumā 38 503 eiro, ieskaitot PVN. Uzņēmums pērn strādāja ar 355 850 eiro apgrozījumu un 6314 eiro peļņu.

Savukārt Jevgēnijam Safonovam piederošais "Elevet" veiks darbus par līgumcenu 13 374 eiro, ieskaitot PVN. Uzņēmums pērn apgrozīja 428 554 eiro, nopelnot 44 866 eiro.

Visi trīs uzņēmumi jau iepriekš uzvarējuši RD iepirkumos par ratiņkrēslu pacēlāju apkopi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!