Foto: stock.xchng
Otrdien, 5. maijā, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Latgales iecirknī saņemts izsaukums uz kādu daudzdzīvokļu māju Latgales priekšpilsētā, kur savstarpēja konflikta rezultātā gājis bojā vīrietis. Likumsargi turpat notikuma vietā aizturēja iespējamo vainīgo, kuram piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, informēja Valsts policijā.

5. maijā ap pulksten 20 likumsargi devušies uz izsaukumu daudzdzīvokļu namu Latgales priekšpilsētā, kur noslepkavots kāds vīrietis.

Notikuma vietā likumsargi noskaidrojuši, ka viens no vīriešiem ieradies ciemos pie paziņām – kādas sievietes un vīrieša.

Visi trīs atpūtas laikā lietojuši alkoholu un starp abiem kungiem izcēlies konflikts. Vīrieši kāpņu telpā sākuši kauties, un strīda karstumā viens no viņiem paņēmis nazi un iedūris otram kakla un krūškurvja rajonā. No gūtajām traumām cietušais miris.

Uz notikuma vietu tika izsaukts gan Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, gan Valsts policija.

Likumsargi par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturējuši 1971. gadā dzimušo vīrieti, kurš iepriekš jau bija nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta – par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!