Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien "Gaso" avārijas dienests saņēmis izsaukumu par gāzes noplūdi Brīvības ielas 59 esošajā restorānā, portālu "Delfi" informē dienesta pārstāvis Kaspars Upacieris.

Upacieris atklāj, ka izsaukums saņemts pulksten 11.17. "Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka īpašumā, kurā dabasgāzes padeve ir atslēgta jau 2009. gadā, notikusi nelegāla pieslēgšanās dabasgāzes sadales tīklam, tādējādi apdraudot ne tikai īpašuma saimnieku, bet arī restorāna apmeklētāju un apkārtējo namu iedzīvotāju drošību," pauž "Gaso" pārstāvis.

Pēc "Gaso" rīcībā esošās informācijas, restorāna Brīvības ielā 59 saimnieki vairākkārt ir lieguši apsekot īpašumu, bet, tā kā šajā gadījumā tikusi konstatēta dabasgāzes noplūde, telpās bijis iespējams iekļūt un konstatēt klajus dabasgāzes drošības pārkāpumus, kā arī zādzības faktus.

"Gaso" avārijas dienests portālu "Delfi" informē, ka objektu ir pilnībā apsekojis, dabasgāzes padeve ir noslēgta, un bīstamā situācija likvidēta. "Gaso" par operatīvu darbu pateicas arī Valsts policijai, VUGD un NMPD.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!