Foto: Valsts policija

Valsts policija lūdz autovadītājus, kuri trešdien atradās maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības vietas rajonā, sazināties ar policiju un iesūtīt video reģistratora ierakstus, portālam "Delfi" pauda policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Sigita Pildava.

Jau ziņots, ka trešdienas, 30. maija, rītā pie Brāļu kapiem Rīgā ar vairākiem šāvieniem nogalināts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus. Policija par notikušo sāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 116. panta par slepkavību.

Izmeklējot slepkavību, policija aicina autovadītājus, kuri 30. maijā laikā no pulksten 8 līdz 9 atradās rajonā – Mežaparks – Sarkandaugava – Brāļu kapi, pārskatīt savu video reģistratoru ierakstus un sazināties ar policiju. Policijā norāda, ka pastāv iespējamība, ka video reģistrators var būt fiksējis kādu autotransportu, cilvēkus vai situācijas, kas var būt ļoti nozīmīgas izmeklēšanai.

Iedzīvotāji, kuriem ir video no pārvietošanās kartē (spiest uz saites vai skatīt zemāk) norādītajā teritorijā un minētajā laikā, tiek lūgti sazināties ar policiju pa e-pastu izmekletajiem@vp.gov.lv. E-pastā var nosūtīt linku ar videofaila atrašanās vietu. Ar policiju iespējams sazināties arī pa tālruni 67014002. Gadījumos, kad būs nepieciešams augšupielādēt failu, izmeklētāji vienosies par veidu kā to izdarīt.

Policija uzsver, ka garantē anonimitāti.

Foto: Valsts policija
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!