Foto: LETA

Komentējot Eiropas Parlamenta deputāta Andreja Mamikina pausto, ka Nils Ušakovs (S) mēģinājis piespiest viņu darbā Briselē pieņemt savu bijušo sievu, Rīgas mērs portālam "Delfi" norāda – eiroparlamentārieša interpretācijas, fantāzijas un melus viņš neiztirzās.

"Diemžēl izrādījies, ka Mamikina kungam ir visai sarežģītas attiecības ar patiesību. Dažādas interpretācijas, fantāzijas un melus es nekomentēšu," portālam "Delfi" norāda mērs.

Ušakovs arīdzan atgādina par 2016. gada izskaņā atklātībā nākušo informāciju, ka Mamikins un eiroparlamentāriete Iveta Grigule praksē iekārtojuši viens otra ģimenes locekļus.

"Vienīgais, ko šajā lietā par sievām varu komentēt – mūsu partijas biedriem bija daudz jautājumu, kad Mamikins iekārtoja savu sievu darbā pie Eiroparlamenta deputātes Grigules, bet viņa savukārt – savu meitu pie Mamikina," pauž Ušakovs.

Vēstīts, ka Mamikins raidījumam "Nekā personīga" stāstījis par brīdi, kad šķīrušies viņa un partijas "Saskaņa" ceļi. Proti, tas noticis pēc tam, kad Ušakovs ir mēģinājis Mamikinu piespiest pieņemt darbā birojā Briselē savu bijušo sievu Jeļenu Ušakovu.

"Es pateicu nē un viņš man atbildēja, nu tad gaidi problēmas. Tevi neredzēs visi partijas biedri. Tevi neieredzēs visi žurnālisti, tāpēc ka esi "viskačka" politikā, kaut gan bijušais žurnālists. Tā bija pēdējā frāze, ko man pateica Nils. Mēs atvadījāmies, es pateicu priecīgas Lieldienas, tas bija aprīlis, Lieldienu nedēļā. Kopš tā laika mēs nekomunicējam, bet atkritumus uz āru es nenesu, faktiski visu šo periodu klusēju un turpināju strādāt," stāstījis politiķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!