Foto: LETA
Svētdien, 20. maijā, Balvu novadā, automašīnai nobraucot no ceļa, bojā gājis tās šoferis, bet divi pasažieri cietuši, ziņo Valsts policija.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē portālu "Delfi" informēja, ka 20. maijā ap pulksten 13:55 Balvu novadā, Kubulu pagastā, automašīnas "Volkswagen Vento" vadītājs nav ticis galā ar automašīnas vadību un nobraucis no ceļa.

1962. gadā dzimušais automašīnas vadītājs no gūtajām traumām gājis bojā notikuma vietā. Medicīniskā palīdzība sniegta arī automašīnas pasažieriem – 1999. gadā dzimušai sievietei un 1967. gadā dzimušam vīrietim.

Svētdien valstī reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki un viens gājis bojā, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.

24 satiksmes negadījumi notikuši Rīgā un tās apkārtnē, bet Vidzemē un Zemgalē – katrā reģistrēti pa 10 satiksmes negadījumiem. Latgalē policija saņēmusi informāciju par astoņām avārijām, bet Kurzemē notikuši seši satiksmes negadījumi.

No kopumā 15 cietušajiem četri bijuši mazaizsargātie satiksmes dalībnieki, proti, velosipēdu vadītāji un gājēji.

Kopumā svētdien ceļu satiksmes jomā policija noformējusi 327 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 155 par ātruma pārsniegšanu un 14 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!